Waarom…je mooiste leven.?!

Hi….

Mijn naam is Bianca. Ik ben dit account begonnen vanuit mijn passie voor schrijven. Al jarenlang droom ik om eigen boeken en blogs te schrijven. Nooit gedurfd hier aan te beginnen. Ik ben immers een alleenstaande mama, heb verantwoordelijkheid, drukdrukdruk, mijn parttime baan in de gehandicaptenzorg, schaarse vrijetijd gaat op aan de sportschool….etcetc.. Tot ik afgelopen jaar (2018) tweemaal bij het persoonlijk meesterschap event van Michael Pilarczyk was. Ik moest binnen 24 uur een keuze maken voor MEZELF. Dat deed ik! Ik begon naast mijn privé Facebook site een blogvariant. Daar schrijf ik al een poosje en bereik daar gemiddeld 200 mensen per week mee. Nu is de tijd daar om weer een stapje verder te gaan. En daarom mijn eigen wordpress account begonnen…. op weg naar mijn mooiste leven! Mijn geld verdienen met boeken en blogs schrijven!!

De belangrijkste reden dat ik begonnen ben met schrijven is dat ik mijn verhaal wil vertellen. Mijn verhaal begon in 2010 toen er borstkanker werd geconstateerd bij mij. Dat het een rot ziekte is, en dat dat een zware periode was begrijpt iedereen. Daar waar ik over wil schrijven is juist de periode erna. Want juist dan word het zwaar. En in mijn geval werd het toen ook alleen maar zwarter. Daarom mijn verhaal. Om enerzijds het voor eens en voor altijd in volledigheid te schrijven. Het te kunnen afsluiten voor mezelf. Maar anderzijds ook voor diegene die ziek zijn, of hun verwanten. In de hoop hen te kunnen steunen in de herkenning van mijn verhaal. En te inspireren voor hun weg naar een beter leven. Beter worden. En een verbeterd leven leiden, namelijk hun mooiste leven!

hier en nu       

Ik wil dit account gaan schrijven in het hier en nu. Tegenwoordig heb ik een prille maar stabiele en fijne lat-relatie. Hij was het ook die me attendeerde op Michael Pilarczyk. En samen werken we aan ons, aan ons gezin wat we samen met mijn twee dochters vormen en de kat van hem, en aan onze toekomst. Tijdens het schrijven wil ik in ‘return tickets’ momenten van na mijn ziekte terug halen. Om te laten zien, dat mijn huidige leven nog steeds nazaten heeft van mijn ziekte ooit in 2010. Iedere maand van dit jaar zal ik een dagboek schrijven, en jullie meenemen in mijn huidige leventje en in een return ticket naar ‘toen’….. Uiteindelijk hoop ik dat dagboek te bundelen en te laten uitbrengen als biografisch boek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s