Elke wijze uil was eerst een uilskuiken..

Daar lig ik dan. Lekker warm, zware ademhaling hoor ik. Poe hé de biertjes die we gisteravond hadden vielen wel zwaar deze ochtend. Maar herinneren me wel aan een fijne en relaxte avond samen. Die tijden zijn wel eens anders geweest.

Je bent voor mijn gevoel al heel lang in mijn leven. In werkelijkheid is het nog geen jaar. Maar het voelt vertrouwt. Voelt goed, vult elkaar naadloos aan. Jeetje dat deze tijd toch nog zou komen.. Ik heb er op gehoopt. En ook laten gaan.

Na mijn scheiding werd ik door toenmalige collega’s er op gewezen, ‘ga je nu op internet’, en ‘nu mag je gaan daten’! OMG ik denk dat ik al die jaren onder een steen had gelegen want ik kende het allemaal niet. *bloos* Met dank aan google kwam ik Relatieplanet tegen. Poeheeee daar moest je geld voor betalen. Maar ja erg bleu dacht ik dat iedereen het deed dus voor drie maanden gekocht. Je voelt m al aan komen. Uiteraard in die drie maanden op een vieze oude man na niemand die mij een mailtje oid stuurde.

Toen door vrijgezelle vriendinnen erachter gekomen dat er ook andere sites zijn. Gratis. En zo geschiedde…. Wat een wereld ging er voor me open. Niet om het daten. Maar om het feit dat er toch mannen zijn die kunnen communiceren. Uiteraard, nu weer wat jaren later, kan ik zeggen dat dat ook enigszins naïef gedacht was. Maar toen genoot ik voor tien met mijn chats/mails. Tot mij duidelijk werd dat er toch wel ff rap rap gedated moest worden. Toen waren die eens zo goed communicerende mannen een stuk minder aardig. Want zoals ze zeiden, ‘jij wil toch ook maar een ding’…? Ik nog steeds naïef reageerde, ‘ Zeker, ik wil uiteindelijk ook die gave relatie’…………. Wat raar, meeste mannen reageerde niet meer na zo’n kreet. Maar een aantal zeiden waar het op stond zonder doekjes erom heen te wikkelen. ‘schat er moet toch geneukt worden’……….en toen viel ik stil!

Ik ben toen echt een poos stil gevallen. Ik dacht dat dit alleen in soaps gebeurde. Toch waarschijnlijk onder die steen gelegen of zo. hahaha. Nee om te lachen was het niet. Wat een rare wereld. Maar ja die leuke mannen lopen ook niet bij mijn buurtsuper. Dus toch steeds weer geprobeerd. Steeds een andere site. Steeds voor korte periode. Want wat een slechte mannen lopen er rond. Toch dacht ik een aantal maal wel een aardige man te treffen. Want waar ik achter was gekomen, dat ik met een man veel makkelijker kon praten als met een vrouw. Vrouwen zijn moeilijke wezens. Ze zeuren veel, en roddelen nog meer. Jak. Een man zegt waar het op staat, en is helder. Dus sprak ik af en toe af. Soms bleek iemand geweldig te kunnen typen, maar met een kop koffie erbij viel het stil. Of leek de foto die gebruikt was op het profiel toch echt niet op de verschijning die nu voor me stond. Maar ook gewoon iemand die niet op komt dagen. Ja ik heb wat meegemaakt. Ach tot zo ver vond ik het nog redelijk onschuldig en moest ik er achteraf wel om lachen.

Helaas ook hele andere ervaringen gehad. Zitten naast iemand in het cafe. (notabene het cafe waar ik nu op weg naar mijn Liefde een paar keer per week langs rijd) Mooi gesprek komt er al snel op gang. Ja het lijkt leuk te gaan. Tot hij met zijn bovenarm tegen de zijkant van mijn borst (lees prothese) aankomt. Dat is natuurlijk in de verste verte niet het zelfde gevoel als een heerlijk zachte vrouwenborst. Daardoor bedacht ik me geen seconde. Want ik had daar nog niets over gezegd. Maar voor hij iets geks ging bedenken wilde ik hem eerlijk vertellen dat ik geen borsten meer had, door mijn ziekte verleden. Aan dat moment denkend val ik ook nu weer even stil…………. Hij heeft me namelijk in het cafe, ten over staan van in mijn gevoel honderden mensen, uitgescholden. ‘ik mot geen omgebouwde vent’ ‘rot op met je neptieten’ etcetc…… LUL….

Ook een relatie gehad. Echt een relatie gehad….jahaaa.. Wel 2,5 jaar. Super fijne man. Hielp mij in die periode erg veel. Hij kwam minimaal twee maal per week bij mij. En geregeld het weekend. Maar ook ik ging naar hem. Wel waren er altijd gekke dingetjes, die ik niet goed kon weerleggen. Lang verhaal korthoudend, kwam ik er via via achter dat hij in die 2,5 jaar er nog twee vrouwen naast mij op na gehouden had in een tijdsbestek van 2 jaar…… Waar van een zijn vaste relatie, zij woonde in dezelfde woonplaats. pffff….. En dan denk je dat het erg genoeg was. Nope. Want zij heeft mij achterhaald en is hier bij huis geweest, heeft me gestalked tot en met. Maar dan was hij weer eens bij haar en belde hij mij op ‘rot op met je neptieten, ik hoop dat ze kapot knallen in het vliegtuig’…. ‘een vrouw heeft lekkere dikke tieten nodig’.. Om vervolgens een dag later als hij weer gewoon aan het werk was mij te appen met honderdduizend excuses. Ja dagggggg

Toen besloot ik om me lekker op de kinderen te richten. Wel eens te chatten of zelfs een bakkie te doen. Maar verder heb ik er geen zin in. Wat een stomme mannen. En zelfs mijn eigen ‘borsten’ vond ik stom. Stom *snik* verdorie ….waarom moest ik dit hebben. Waarom heb ik geen mooie borsten meer. Ik wil ook harde tepels. Ik wil ook gewoon borsten……….

Tot juli 2018… Ik was op Tinder omdat ik dit oude account van mij uit de lucht wilde gooien. Net als mijn eerder die week al weggegooide Badoo account. Alles eruit. Ik was er klaar mee. Hmmmm er kwam op Tinder een foto inbeeld. *boeffff* Als donderslag bij heldere hemel. Die TEKST….wauwwwiiieeee dat is mijn humor. Wauw wat een te gekke tekst. Ja ik lees nog… en stiekem steeds even terug kijkend op zijn foto. Nee dat is geen verkeerde kop erop. Oh…..en nu. Hup hup Bianca je stoute schoenen aan……..

En zo zat ik half Juli met jou aan de Champagne. Je had de lekkerste gekocht. En de heerlijkste truffelrisotto gekookt. Jeempie ……. Een mooi hoofd, hij kookt erg fijn, kan ook nog communiceren. En zoende als de beste. Verder gewoon een gentle man. ZE BESTAAN TOCH! Mijn borsten, vraag je je nu af…. zijn geen issue. Die horen bij mij. Vaak nog onzeker over geweest. Zo anders was het verleden. ” nee lieverd, ze zijn goed. Ze horen bij jou. Ik hou meer van billen!”

YES… laat ik die nou hebben! Heel veel bil! hahahahaha. Ik heb wel geleerd. In de afgelopen jaren een stuk wijzer geworden. En zo mezelf kunnen vormen tot wie ik nu ben. Veel meer mijn eigen ik…… nu op weg naar mijn mooiste leven, samen met mijn kinderen en mijn Lief!

#jemooisteleven

4 gedachten over “Elke wijze uil was eerst een uilskuiken..”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s