Puisten Puber

Wat is het leven zwaaaaaar !!!

als puber…
mijn oudste dochter, van 15 jaar!!!

Mamaaaaaaaa DUHHHHHHHHH! Wat is het toch allemaal lastig he lief (mooi lang ding van mama). Wat gebeurt er toch veel in je lijf.

Die bh, ach ja daar ben je wel aan gewend. Dat is wel cool. En helemaal als het een leuk hip ding is… Geen saai HEMA exemplaar. Maar dat ongesteld zijn.. Dammmmnnn dat went nog steeds niet (geloof me lieverd, dat went nooit… Het blijft enorm kut iedere maand weer… wat dat betreft kun je maar beter een jongetje zijn. Lekker plassen met een piemeltje, waar je ook maar wil. Liefst buiten tegen een boompje toch ) Mot er weer een tampon in. En zo’n dik maandverband in een veel te grote onderbroek (nu toch maar wel een oer degelijk HEMAding)….. Crap dit is echt geen lol. Buikpijn! Bloed! En sjaggie !!!!!!!! ‘helpt een reep chocolade mama?’ NOPE…. Daar krijg je puisten van lieverd. Oh dammmnnn weer zo’n ding PUISTEN!! Kunnen die niet gewoon wieberen, zouten, wegwezen!!? Schrobben meis, genoeg middeltjes ervoor. Mamaaaaa dat weet ik wel. En waarom zeur je altijd zo mama? Ik stink niet naar zweet mama ik heb er net een hele bus deo tegen aan gespoten. Dus dat kan echt niet.

mijn mooie puber..

Mijn kamer is gewoon een verzamel plek voor mij mam, niet zeuren over dat het een bende is. Ik verzamel daar de lege verpakkingen van alles wat ik onaangekondigd heb gepakt hier in huis. Ik had gewoon HONGUHHHHHR, ‘Dat wist ik niet dat dat speciaal gekocht was voor visite’…. Waarom dat onder mn bed verdwijnt? Nou GEWOON!!!! Mammmmmmm je zeurt. Ik ben gewoon een puber. DUHHHHH En ik heb het enorm zwaar mam. Ja meis ik weet het! Maar al die kleren door je kamer heen? Vies? Niet vies? Moeten die allemaal over je bureau liggen? Ohhh je wist niet dat dat een tafel is waar je huiswerk aan kan maken? Ik snap je wel meis. Veel gezelliger om lekker beneden te zitten. Gelijk een rete goede reden om perongeluk niet al je huiswerk af te hebben. Mammmmm kun je me even helpen!!!!

PPPPfffffff….. mama vind het ook zwaar meis. Wat gebeurt er toch allemaal in die bol van je. Waarom zo’n grote mond tegen mama? Als mama probeer je ook maar GEWOON heel hard je best te doen. Neemt mama je overal mee naar toe, wat je ook maar vraagt. En stiekem best een compliment dat je mama’s kleding zo cool vind dat je het iedere dag aantrekt. Zo dat mama dat ’s avonds bij thuiskomst als verrassing ook ziet. Geeft niet dat je er niet aan gedacht hebt dat puber zweet een beetje erg penetrant is. Mama wast zich toch suf aan alle was. En je zusje….tja je zusje die is uiteraard KLEIN en heul erg vervelendddddd. Mammmm ze doet het WEER! Ik doe het niet hoor. Zij was het!!!!

Waarom konden ze niet een gebruiksaanwijzing geven toen je 15 jaar geleden geboren werd? Of gewoon een voor het puberschap. Of juist een voor lastige ouders…Want ouders begrijpen je ook nooit. manmanman Wat een enorm zwaar leven. MAMAAAAA MAG IK EVEN KNUFFELENNNNN (dan zakt je toch ineens de broek van de kont!)

mijn mooie meid..

Toch is mama rete fucking trots op je lieverd!! Mama vind je helemaal dope!!! Cool! Nou gewoon erg trots dus op je meis. Tegenwoordig moeten pubers ook veel meer als vroeger. Al veel eerder moet je belangrijke keuzes maken voor school. En dat is super lastig. Want dat weet je toch nog niet. Joh eerst maar eens lekker hoge cijfers halen. Lekker blijven fietsen naar school. (gewoon 20 km enkele rit!! TOPPERTJE) Zorgen dat je gezondheid wat sterker word. ………Die keuzes voor school. Die maak je echt wel. Als het moment daar is….

Toppertje! Zet hem op! HOU VOL! leef je eigen mooiste leven!!!!!MAMA HOUD HEEL VEEL VAN JOU!!! en kom nu maar even fijn een dikke knuff halen. (tuurlijk verklap ik dat aan niemand) (net als je knuffelgiraffe, dat zal ik ook nooit verklappen)

Advertenties

Een gedachte over “Puisten Puber”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s