Jezelf


Broodjes zijn gesmeerd. Koffie voor mijn Lief.. Broodjes voor mijn kleine purk, tasje voor school ook ingepakt..oudste uitzwaaien…….Een kort fragment van mijn hedendaagse ochtend. Het klinkt vast heel veel vrouwen/moeders bekend in de oren.

“Je kunt alleen licht in het donker maken als je ook voor jezelf zorgt”

Ik ben graag een inspiratiebron voor anderen. Ik ben graag MEZELF. Omringt door mensen die me helpen de mooiste versie van mezelf te zijn. En voor die mensen ben ik er dan ook. Maak je met liefde smorgens hun broodjes. Ben ik me daar heel bewust van. Om daarna ook eerst zelf lekker te gaan zitten met een bakkie koffie. Tegenwoordig kan ik dat gelukkig veel bewuster doen. Veel bewuster aan mezelf te denken. Tegenwoordig durf ik op mezelf te vertrouwen..En te leven volgens mijn eigen regels.

Regelmatig luister ik naar de meditatie app van Michael Pilarczyk… En haal daar mijn rust en inspiratie vandaan. Want ik wilde graag veranderen, dus moest ik het ook zelf doen. Mijn mindset moest anders. Ik moest anders gaan kijken, werken aan mezelf… zodat alles beter wordt. En kan ik mezelf steeds meer ontwikkelen tot de beste versie van mezelf. Veel meer bewustwording… en de beste regel was ‘oordeel minder’. Ook ben ik sporten gaan waarderen. En sinds kort heb ik dat ook weer opgepakt. Kiezen we als gezin voor bewustere voeding. Maar vooral ook regelmatig samen er op uit tijdens een lange wandeling. Door gewoon te gaan DOEN maak ik steeds een stapje meer in de richting van mijn mooiste leven. De tijd is niet oneindig. Dus vooral gelijk actie ondernemen is het beste. En niet alles kan meteen gaan zoals je het wil. Tegenslagen zijn er altijd. Maar kun je niet via weg A naar je eigen doel komen dan is er altijd nog een B of C optie…

Schrijf je eigen doel op. Maak het inzichtelijk. Wat wil je meer? Of wil je liever niet meer doen? Wat maakt je gelukkig etc… Laat al je negatieve gedachten gaan. Want alles wat je aandacht geeft GROEIT… GELOOF IN JEZELF. Hoe ziet jouw beste versie eruit?

Believe in yourself.. het staat op mijn arm. Omdat ik het zelf heb meegemaakt, mijn lichaam kan het aan. En je wilskracht brengt je daar waar je zijn wil. Ook al maak je kleine stapjes, je komt er wel. Het heeft geen zin om als een malle hard te werken. Het heeft geen zin om je kop in het zand te steken. Want iedere keer als je koppie weer even boven komt verzuip je toch net weer zo hard. Om uiteindelijk helemaal te verzuipen. Ik was ook zo. En zie het om me heen ook heel veel gebeuren. Ik zeg er soms wat van. Maar het is niet aan mij. Tegenwoordig weet ik dat ik dat mag loslaten. Zoiets kun je alleen zelf veranderen. En dus ben ik nog intenser gelukkig met de stappen die ik maak. Maak ik heel bewust mijn contacten. Soms ook bewust verbreek je ze. Om uiteindelijk het mooiste voor jezelf over te houden. #jemooisteleven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s