Poetsmiep…

Mamaaaa er ligt geen schone onderbroek meer in mijn la! Hoe zo troep op mijn kamer? Mamaaaaa waar is mijn zwarte leren broekkkkkk, ik kan m nergens vinduhhhh. Ik wil niet de afwas doen, ja daggggg……….

mama ala poetsmiep

En daar sta ik weer. Dammm wat een bende op de vloer. Ik heb toch echt eergisteren uitgebreid gezogen. Afwas…. ai…. staan er überhaupt nog wel schone kopjes in de kast. Ohjeee de was… dat is ook heule veul. En dan moet ook de kamer van de jongste echt omgebouwd worden. Mama ik kan echt niet slapen zo, mijn bed kraakt en maakt me steeds wakker. Tuurlijk schat, mama fixt het wel even. Om vooral niet te vergeten om eerst met de kamer van de oudste te beginnen. Studieboeken liggen overal schotst en scheef, kleding van twee weken ongeveer stinkend op de stoel, bed of wat er voor door moet is ook wel toe aan verschoning…..maar eerst RAMEN OPEN!

Eigenlijk mogen ze je dit wel voor je kinderen krijgt vertellen. Dat je niet alleen moeder bent. Maar ook taxichauffeur, verpleegkundige, verzorgster, mental coach, boksbal, kok, …….en uiteraard iedere dag POETSMIEP! En vergeet het vooral niet een dag want dan komt de stank je tegemoet. (lees vele liters gespoten deo en andere geurtjes)

Ik moet nog even moed verzamelen. Ik kan natuurlijk ook net als hun doen, en doen alsof ik niets zie. En alles laten voor wat het is. pffff eerst maar eens een kopje kruiden thee pakken… whahhahaha…. jaaa worden we zennn van. Oh k*t! moet je eerst maar eens gaan afwassen Bianca. Die staat er nog van gisteren. Grrrr…… toch maar gaan sparen voor een afwasmachine, en een droger… en een ……tja, gewoon aan de slag gaan. Is toch het beste. Mopperen is heerlijk. Maar nog fijner is als het maar weer gebeurd is. Alleen zo jammer van de frequentie….

Dus kids, ik doe het vanochtend… en jullie doen morgen de was!! En jullie eigen bedden verschonen…DEAL!

“MAAR MAMAAAAA ik heb buikpijn, en heel veel huiswerk. Dat krijg ik dan niet af. AHHH neeeeeee pffffff ik moet ook altijd helpen. Mama het is niet eerlijk. Dit is kinderarbeid hoor. mamaaaaa….” Ja ik hoor de reacties al komen…. dus met terugwerkende kracht geld mijn relaas nu voor al die keren dat ik toch weer in mn uppie het hele huishouden doe. Toch voor iedereen weer een voedzame warme prak serveer. Dat ik toch weer voor iedereen schone handdoeken op de badkamer heb liggen. Dat ik toch weer voor iedereen het bed heb verschoond . En dat ik toch weer voor iedereen de kamer heb opgeruimd en gelucht……En uiteraard voor al die keren die nog komen gaan PFFFFFFFFFF

Mogen wij mama’s ook gewoon even klagen. Altijd maar door. Geen tijd om ziek te zijn. Of last te hebben van spierpijn. Omdat wij ook zo nodig nog in de fitness ruimte ons moeten uitsloven…. gewoon doooorrrrrr. En al het gezeur. Ach joh we hebben een enorm brede rug, uhmmm heupen, uhhhmmmmmm billen..nou ja wij vangen alles wel weer op…. Want naast kinderen hebben de meeste ook nog een man, die wel last heeft van zijn verkoudheid, uhmmmm HEEL ZIEK IS! En ook die verwacht zijn natje en droogje. Maar vooral ook niet een te simpele prak. Dit is geen avond eten hoor….. crap..Tuurlijk joh we zijn ook sterrenkoks!

Ik sluit gewoon een deal met mezelf… lekker de muziek loeihard aan (sorry buuf) Lekker een volle pot koffie (stuiter ik lekker extra hard) En schouders er onder…. Nu lekker even getypt. Zo even dat ene super lekkere geurtje voor mezelf kopen. Heb ik wel verdiend. Om daar na met gierende banden naar het werk te rijden voor een cursus…..

en doooorrrrrrr!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s