ik ben verloren…..

Ik doe het niet meer.. ik zie het niet meer zitten.. pfff ik word ook sjaggie…Ik vind dit NIET grappig.. opsoutuuuhhh allemaal… Dit is niet leuk… ‘HOE MOET DIT NOU’…… ik ga dit niet heel lang trekken hoor. Zo maken jullie geen vrienden met mij. Bloedlink ben ik. JAAAA. Aanrader; kom nu niet in mijn buurt……of zoals de Friezen zeggen:

“foar de kofje net eamelje”

Ken je dat… sta je brak naast je bed (en nee niet eens door te veel alcohol, maar de buurman die vond het nodig dat we brut uit onze slaap moesten worden gehaald) loop je in je kloffie naar beneden. Oogkleppen nog op, nog niet in staat een normaal gesprek te voeren. Maar 1 ding wat je nu nodig hebt!

KOFFIE!!!!

ZO’N HEERLIJK BAKJE VERSE KOFFIE!

Dan word je adem ontnomen. Sta je stokstijf… zakt je mond open en komt er geen geluid….. Mijn oudste; mam er zijn geen filterzakjes meer! ik heb gister de laatste gebruikt! CRAP……. Ik voel van alles. Wil van alles zeggen…. denk nog veel meer…… Maar loop verslagen weg…………………………GEEN KOFFIE. snif

Ik ben een half jaar geleden bewust overgestapt op ouderwetse heerlijke pruttel koffie heerlijk. Nieuwe apparaten zijn ook niet meer zo langzaam als vroeger. En dat geluid…..HEAVEN…..pruttelpruttel….. de geur…. RUIKT HET ZO IN DE HEMEL?…….

pfffff afzien….. Maar mijn Liefde was vanmorgen de redding. Fijn zo’n winkel om de hoek… hoor je ook de pruttel? Ruik je het al? samen met een heerlijk vers broodje zeg ik GOEDE MORGEN…!lekker met mijn koffie erbij

Dankjewel Schatje, ik hou van jou!

Een gedachte over “ik ben verloren…..”

  1. Wat een leuk stukje weer Bianca..erg herkenbaar hoor..geen koffie of koffiefilters?
    Gelukkig was de redder in nood er snel…ik zelf heb als beloning het gepruttel van de koffie als ik mijn rondje hebt gerend en als ik thuis kom schoenen uit en zo snel mogelijk het knopje van de koffieautomaat zoeken..het gepruttel en de geur is niet te beschrijven haha..
    Groetjes Fred

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s