In Balans..

“van Vegan tot Vreselijk-hippe-rugtas & van Magneten tot Michael Pilarczyk “

Verrukkelijk Vegan

Wat een dag wat een dag… Het begon vanmorgen al zonder mijn koffie. Na een veel te korte nacht opgebroken door extreem geluidsoverlast, en later een terugkoppeling door de politie aan de telefoon…. Maar we hadden veel zin om vandaag naar de gezondheid beurs in de Jaarbeurshallen in Utrecht te gaan. Mijn Liefde vond ons plan om met de trein te gaan nog niet alles, maar ach t was best knus. En daar gingen we….. Wat een lol. Damm wat is het openbaar vervoer veranderd. Inchecken/uitchecken.. ik was al snel de draad kwijt. Gelukkig hadden we de kids bij ons, die wat dit betreft voortreffelijk zijn ‘ opgevoed’ door opa en oma. Zij wisten alles over het treinwezen. (lees; ze gaan met opa en oma regelmatig met de trein) Na eenmaal uitstappen/overstappen/ instappen kwamen we aan op Utrecht Centraal. Toch een beetje het kleine meisje ut oasten. Hoe groots, veel en druk allemaal. Ohhh RUK moesten we door poortjes heen die alleen open gingen met ons treinkaartje… ohjeee ik voel me oud, grijs en bejaard. Maar eerlijk is eerlijk, met vijf minuten wandelen komen we aan bij de Jaarbeurshallen.

We komen binnen in een heerlijk geurende hal. Een geur van allerlei etherische olien. Jaaahh dit is gaaf. Maar zullen de kids het ook leuk gaan vinden? We lopen vast een eindje de hal in. Voor mij een walhalla aan inspiraties.. Zoals ook het pleintje met foodtrucks. Uiteraard stond er precies een busje zoals ik dat wel zou willen hebben, met een mooi barista apparaat. Dus beginnen we onze beurs dag daar. Ik zie de truck er naast ook fruit/groente shake hebben, en haal voor de jongste en mij een shake… Hoeeee lekker wortel/gember/citroen. Wat een heerlijke start.

Sinds een jaar ben ik gestart om stap voor stap steeds bewuster te gaan leven. Zeker sinds mijn ontmoeting met Michael Pilarczyk is bewustwording in hoogvaandel gekomen. Niets geen gezweef maar gewoon BEWUST. En zo sta ik met mijn noordelinge nuchterheid voor het kraampje van Energetix. Met naast me mijn grote puber. We kijken beiden zeer geïnteresseerd, beiden met verschillende insteek. De oudste ziet de prachtige sieraden, en ik lees over de magneten. En zie vooral alle kwalen waar dit goed voor zal zijn…oa voor menstruatie pijn. Nou wil het toeval dat die lange puber naast me net rete ongesteld is. Dat iedere keer super erg is. Veel pijnen! Dus laten we ons informeren. Mijn Liefde en kleine meid er inmiddels ook bij. Komt de verkoper een proefje met mij doen. We schrikken alle vier, hoe duidelijk het is wat een sieraad met deze magneten betekend/doet. Alle vier laten we het proefje doen. En zijn overtuigd. Alle vier kopen we een armband. Voor de oudste doen we ook een ehbo magneet, die je op de plek van je pijn tegen de huid moet dragen, erbij. We lopen vrolijk weg bij de stand. Mijn Liefde en ik kijken elkaar aan, jeempie we voelen nu al tintelingen. Op een hoekje van een stand houden we pas in. De oudste begaf het ondertussen zo’n beetje van de buikpijn. Dus stel ik haar voor om de ehbo magneet uit te pakken en aan haar broekje vast te maken. Tegen haar pijnlijke onderbuik aan… zo gezegd zo gedaan. Toen de kleding weer recht getrokken was, zagen we het gewoon gebeuren. Haar ogen worden ineens weer helderder en groter. En met een brede lach zegt ze, de ergste pijn zakt gewoon al weg mam! WAUW! Hoe briljant dit…

Mijn ‘kleine meid’ met Tamara alias AnurA

Als we willen weglopen hoor ik achter me mijn Liefde zeggen; kijk eens wie we hier hebben! Stond Tamara achter ons. Tamara is al een aantal jaar een bekende van mijn Liefde en tevens meditatie zangeres van Michael Pilarczyk. En ook nog groot idool van mijn jongste. Na een warme hug vraag ik dan ook of ik een foto van haar met mijn kleine purk mag maken. Wat is mijn meisje onwijs blij. Als Tamara dan ook weer doorloopt moet die kleine van mij traantjes weg pinken

We wilden even naar Michael gaan luisteren. Staan er ook even. Maar wat is het er druk. Aangezien we het verhaal goed kennen, lopen we verder. En gaan we super lekker vegan eten. (zie foto bovenaan) We genieten met zn vieren. En proeven alles van elkaar. Wat is het fijn zo samen. Erg ontspannen en gezellig. We lopen nog even rond, en gaan Michael nog even gedag zeggen. Omdat hij achter een afzetting staat te signeren, en mijn Liefde net iets sneller langs de afzetting loopt, wordt ik in mn nek gegrepen. Allememaggies nog an toe!! Maar op zich terecht. Na een kort maar krachtige uitleg van mijn kant, en een duizend maal sorry van de bewaking lopen de meiden en ik ook door. Dikke hug aan Michael, en een dolletje met nog een bekende naast hem lopen we daarna verder.

Na een heerlijk stoelmassage voor alle drie mijn lieverds, omdat ik naar de wc loop. En nog een super mooie, handige, fijne kleine rugtas voor mij gescoord te hebben, gaan we terug naar het station. Wat een gave beurs dag was het . Wat een boel inspiratie. Heel veel zin om vaker vegan te koken/bereiden.

mijn prachtige gezinnetje

We gaan weer lekker met de trein naar huis terug. Wat een ervaring weer vandaag. Wat een hoop plusjes(+) (lees mijn artikel over gehechtheid) hebben we vandaag kunnen scoren. Fijn! of zoals Michael zegt; Wees dankbaar! Nou dat doen we zeker. Thuis gekomen gaat de jongste naar bed met de mooie zang van AnurA bij de meditatie van Michael. En de oudste volgt later, met de magneet nog aan haar broekje. Normaal had ze toch echt een paar maal pijnmedicatie moeten innemen. Nu heeft ze dat net alleen preventief gedaan!!!! Dikke WAUW krijgt deze dag.

#jemooisteleven #bewust #AnurA #Michael Pilarczyk #meditation moment app #energetix #gezondheid #LIEFDE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s