“Mister Mindset”

Michael Pilarczyk alias Mister Mindset.

Ik weet het..ik wakker het zelf aan. Ik ben zo rete enthousiast dat ik me er best vaak op betrap in een gesprek met iemand de naam van Michael te noemen. Enthousiast omdat hij me vorig jaar tijdens een persoonlijk meesterschap event enorm veel handvatten heeft gegeven. Geen nieuw bedachte quotes die rijp zijn voor een tegeltje. Nee gewoon allang bestaande, soms in een 2.0 jasje gestoken. Voor mij scheen vanaf dat moment de zon ineens vanuit een hele andere hoek op mijn leventje. En ben ik inmiddels stap voor stap mezelf vooruit aan het begeven op mijn reis naar mijn mooiste leven. Een heel gewoon meisje, werkend in de zorg, komend uit een liefhebbend gezin. Een gezin waarin papa hard werkte voor een klein beetje geld op de plank, en mama thuis was om voor mij en mijn zusje te zorgen. Mijn gewone leven, omdat ik dacht dat het zo hoorde. Mijn gewone leven, maar met vooruitstrevende dromen. Mijn gewone leven, waarin ik NU ga leven zoals ik dat wil!!

Boekentip!!!

Heel veel mensen vragen me, wie is Michael? Is dat niet die dj van vroeger? Hou op zeg VROEGER, dan voel ik me oud. Michael was inderdaad dj in mijn tienerjaren!!! In zijn boek: Master your mindset, kun je lezen over het leven van Michael. Hoe het komt dat de in Polen (Gdynia) geboren Michael tegenwoordig mindset-coach , schrijver, en vooral nu bekend als spreker op het gebied van zelfontwikkeling, bewustzijn, groei en zakelijk succes, en expert in herprogrammering mindsets is. (dus je manier van denken)

Door mijn Liefde had ik al het een en ander gehoord over de manier van denken/bewustwording/leven wat Michael nu naleeft. Ik moet eerlijk zijn. Ik geloofde er allemaal niet veel van. Ik geboren nuchtere noordeling maakte al heel snel een vet oordeel; zal wel zo’n balletje zijn! Dat het hoog in de bol heeft, en een beetje goeroe praat versprijd. Maar met mijn roze bril op luisterde ik natuurlijk wat graag naar mijn Liefde tijdens mijn eerste dates met hem. Omdat ik mensen en hun gedachtengangen erg interessant vind bleef ik vragen. En luisterde graag naar hem. Tot ik de eerste maal naar een Persoonlijk Meesterschap Event van Michael meeging. Ik had op aanraden van mijn Liefde het boek, master your mindset van Michael gekocht. WAUW…. wat een eyeopeners, wat simpel lezend is het geschreven, wat een mooie handvatten………en dan had ik nog maar een tiental pagina’s gelezen. Ik las de stukjes steeds opnieuw, en ging het onderstrepen. DIT WILDE IK….

Toen stond ik in de Basiliek in Veenendaal. En vooral de warme sfeer overviel me onmiddellijk. Wat een lieve ‘blauwe smurfen’ liepen er rond. Allemaal lieve vrijwilligers die er waren voor de 1000 gasten die allemaal kwamen voor Michael. Ondanks dat ik het boek geniaal vond en de ideeën super fijn, had ik nog steeds mijn oordeel. Die Michael zal wel een ingenomen persoontje zijn. Zo groot geworden, en gedreven om rijk te worden. MAAR…. niets is daar van waar……. Eerst mocht ik de lieve vriendin (Cindy) van Michael ontmoeten. Ik smolt! Wat een lieve persoonlijkheid. Zeer gastvrij. En toen kwam ook Michael, die me gelijk een hug gaf. Oké ik smolt nu nog harder, en in stilte verontschuldigde ik me meteen naar hem. Wat een gewone man. Wat een lieverd. Gewoon een man die het liefst bij mama aan de eetkamertafel zit, om lekker rode kool te eten. Tuurlijk zien wij allemaal een huis op Ibiza, en hebben we nog het oude beeld van een rijke man die veel feestjes viert etc. Maar deze lieve mensen werken hard. Heel hard aan hun gezamenlijke visie: Inzicht en inspiratie geven zodat iedereen een bewust, gezond en succesvol mooiste leven kan leven. Twee heel mooie TOPPERS, zonder veren/pracht en praal..

…Als je wil dat er iets in je leven veranderd, dan moet JIJ veranderen. Schrijf helder en concreet op wat je wil. En werk daar iedere dag aan. Waar word je blij van? Wat maakt je gelukkig? Het geluk zit al in je. Maar zul je pas ervaren als je het negatieve laat gaan. Waar is je aandacht op gericht? Alles wat je aandacht geeft dat groeit. Geef aandacht aan positiviteit, en gooi negativiteit overboord. Geloof in jezelf!… (stukje uit de meditatie ‘leef je mooiste leven’ van Michael; Meditation Moments)

Hoe ziet jouw mooiste leven eruit? Wat wil je ECHT?….. Deze vragen hebben mij een half jaar geleden aan het denken gezet. Ik ben bewuster gaan leven. En in het voornaam geleerd dat ik naar mezelf mag kijken. Dat het leven om mij draait. Dit is MIJN leven! Daardoor, of eigenlijk door een harde boodschap van mijn Liefde, ben ik mijn grootste droom gaan oppakken. Ik ben begonnen met schrijven. Uiteraard honderdduizend excuses, die echt super serieus en heel belangrijk voor mij waren. ‘prima’ zijn mijn Liefde, ‘ Dan is het ook niet je ECHTE grootste droom’……..L*l!!! wie ben jij om dat te zeggen. Tuurlijk is dat wel mijn grootste droom, maar……………………………..hij had gelijk! Dit had Michael ook al verteld, ‘Als je iets ECHT wil, dan kun je dat’. Zo kwam het dat ik toen eerst op een Facebook account begon te bloggen. En nu uiteindelijk een WordPress account heb aangemaakt. In de weet dat ik er in de toekomst mijn geld mee ga verdienen. Dat ik mijn eigen boek(en) ga (laten) uitbrengen.. En dat ik mag bloggen en mooie columns kan schrijven. Om veel mensen te kunnen inspireren en vermaken.

Ook enthousiast geworden? Snap ik…hihi…… Michael is op veel social mediakanalen te volgen. Maar heeft ook meerdere mooie inspirerende boeken van zijn hand. Ik zelf ben net begonnen in: Think and grow Rich een hedendaagse vertaling door Michael, vanuit het origineel van Napoleon Hill, gemaakt………..Denk er goed aan… ons leven is niet oneindig… de tijd tikt weg.. dus LEEF JE MOOISTE LEVEN!!!

#NAMASTE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s