Keuzes makenLastig, ingewikkeld…. Heeft iemand ooit gezegd dat het leven makkelijk is? Nee toch. Maar helaas kom je het wel overal tegen, in iedere situatie…. Altijd maar weer; keuzes maken.

Vanmorgen begon dat al, laat ik het kaas van mijn brood eten, of geef ik er van langs. En vanavond eindigde het er ook gewoon mee… ga ik voor pedagogisch of gewoon erg knus? Keuzes keuzes. Verdorie erg lastig.

De belangrijkste keuze die ik nog niet eens zo heel lang geleden gemaakt hebt, is het leven voor MEZELF. Voor mij als zorgmuts natuurlijk een hele moeilijke, wij zorgen veel liever voor de ander. Door het maken van deze keuze kwam ik gelijk voor een dubio te staan. Wat wil IK en wat wil ik voor mijn gezin. Maar ook wat wil ik als persoon nl Bianca, en wat wil ik als mama, of wat wil ik als partner.

Geleerd heb ik wel… welke keuze ik ook maak, je maakt nooit de verkeerde keuze. Het is namelijk JOUW keuze. En dat is altijd de juiste, omdat het jouw leven is. Misschien niet altijd de beste, maar je kunt natuurlijk altijd bijstellen. Maak de keuzes wel. Want pas als je actie onderneemt gaan dingen veranderen. Niet alleen dromen, wikken en wegen.. maar ook gewoon DOEN. En de knoop doorhakken

Mijn keuze is gemaakt, ik wil uiteindelijk mijn geld verdienen met schrijven. En ga nu de weg uitvinden die mij daar naar toe leid. De mensen vinden die mij eventueel de weg een stuk kunnen wijzen. Netwerken en de juiste contacten leggen. Dit is wat ik wil. En mijn keuze is gemaakt. Mijn keuze!

Het leven is niet altijd even makkelijk. En juist daardoor kan het zo mooi worden. Leren van het verleden, en richten op de toekomst. Je keuzes basseren op JE MOOISTE LEVEN. Bedenk wat voor jou belangrijk is. En bouw daarop je mooiste leven. Maak keuzes en oordeel niet.

#jemooisteleven

2 gedachten over “Keuzes maken”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s