Valentijn…………nee hoor zo heet mijn liefde niet

love is…

Heerlijke dag voor de pubers op school. Elkaar stiekem een briefje of kaartje sturen. Want hem rechtstreeks zeggen dat je hem leuk vind deed je natuurlijk niet. Maar nou maakte je een kaartje met een hartje. En bovenal zonder je naam er onder. Dus durfde je het wel op te schrijven. De 2.0 variant bij mijn oudste op school nu is ook leuk, je kunt gratis een roos op school krijgen. Schrijf op het kaartje er aan een korte boodschap.. Schoolleiding geeft dan de roos voor jou af.. Dat is natuurlijk uber cute!!

Maar de stomme commercie houd ik echt niet van. Iedereen die zich voor deze dag compleet in de schulden steekt omdat er van alles speciaal met hartjes gekocht moet worden. Iedereen een kaartje of kadootje sturen. En eigenlijk verwachten alle vrouwen minstens een vette bos rozen. Wanneer je dus niets krijgt tel je eigenlijk niet mee. Heb je dus ook al heel lang van te voren je vent meermalen op de hoogte gebracht, schatttttt het is bijna Valentijnsdag!!

Als of we maar 1 dag in het jaar lief mogen zijn. Als of we maar 1 dag in het jaar spontane liefdevolle acties mogen hebben.. Als of we maar 1 dag in het jaar bloemen mogen krijgen…. Schat, ik wil elke dag wel bloemen hoor!

mijn Liefde

Liefde is prachtig, liefde is mooi, liefde is iets waardevols, liefde is er elke dag. Liefde is er ook voor je kinderen, ouders, familie of vrienden. Maar liefde is er ook voor jezelf. Helaas vergeten we dat nog wel eens.

Met mijn Liefde is het heel erg fijn. Op een mooie, zelfde golflengte zitten we met onze roze bril. Want de liefde is zo heerlijk. Communicatie in de beste vorm, maakt niet uit of het verbaal of non-verbaal is. Begrijpen doen we het toch. HALLO…. de beste humor heeft hij ook. Ik lach me de ballen uit de broek, ochhhh ben een meisje RUK…. Niet gehoord van gender neutraliteit? Lach ik gewoon de ballen uit mijn shirtje!!! hahaha En aangezien ik toch een stel neptieten heb kan ik dat wel zeggen…..hahahahaha ( volgens de collega’s is het wel erg fijn dat er geen geluidstape is bij mijn blogs, daar begrijp ik nou geen snars van ……..hahahaha) Feit is dat die liefde wel snor zit. En zelfs een moeilijke ex (lees mijn blogs maar even terug..) in de koelkast is geplaatst. Ze mag er best even uit hoor. Maar alleen als wij dat bepalen. Verder no go. Zoals mijn liefde zei; Schat, ik wil met JOU oud worden! En zo rijden we heel hard met onze trein aan haar stationnetje voorbij….Met de neus vooruit richting ons gezamenlijke mooiste leven.

Nee op een dag als vandaag houd ik er heel erg van om het net iets anders als anderen te doen. En hebben we de ouders, aan twee kanten, voorzien van een lief kaartje. En krijgen mijn meisjes van hun opa en oma ook een lief kaartje. Liefde is ook naasten liefde. Is ook aan elkaar denken.

Maar dat hoort toch gewoon iedere dag!.. Dus Lieverd, wij willen best alle drie morgen wel een inmens grote bos rozen hoor. Geen probleem.. hihi… Nee liefde is wat mij betreft iets unieks tussen mensen. Iets wat niet te sturen is. Tuurlijk moet je er wel voor blijven werken. Dus blijf het aandacht geven. Want alles wat je aandacht geeft groeit.. ook liefde. En groei alleen op 14 februari is niet voor het oog waarneembaar. Dus gewoon iedere dag Valentijnsdag!!!!

Lieverd ik hou van jou! En gelukkig worden we beiden 110 jaar. Dus kunnen we nog heel veel jaren van elkaar genieten. De plek, of het land is niet het belangrijkste…… als we maar samen zijn! 

Een gedachte over “Valentijn…………nee hoor zo heet mijn liefde niet”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s