Gedachten zijn dingen..!

Napoleon Hill

Gedachten, doorzettings-vermogen en een vurig verlangen maakt samen een zeer krachtige combinatie. Vastbeslotenheid. En niet je uiterlijk of genoten opleiding. Maar een uitgesproken doel maakt het verschil. De kracht van je gedachten kunnen je rijk maken. Rijk in de breedste zin van het woord. Het vermogen om exact te weten wat je wil brengt je daar waar je naar toe wil. Deskundig advies inwinnen. Tegenslagen en mislukkingen… Je niet laten raken. Blijf vastberaden. Tegenslagen zijn alleen maar vermommingen van kansen. Wanneer je dat weet en volhoud zul je je kansen gaan zien.

Jarenlang had ik een vurig verlangen. Jarenlang ging ik op onderzoek uit naar informatie. Jarenlang verklaarde mensen me voor gek; je bent er nog nooit geweest. Jarenlang liet ik me niet uit het veld slaan en bleef me zelf steeds meer en meer van info voorzien.

Maar zoals het bij velen gaat, heb ik de droom laten varen. Omdat ik niet het geld heb om actie te ondernemen. En vooral de onzekere factor en het feit dat ik alleenstaande moeder ben maakte dat ik mijn droom liet varen……….

Tot dat ik mijn Liefde leerde kennen. En we in de fase kwamen elkaar voorstellen. Vertellen aan elkaar over onze passies en ideeën… En daar was ineens die hele grote droom weer…… Bleek de ‘tegenslag’ ineens mijn kans te zijn. ‘Lieverd als dit je droom is, dan gaan we deze zomer er naar toe op vakantie…….om maar eens mee te beginnen’ Zo geschiedde dat we niet al te lang daarna onze eerste vakantie samen (met de kinderen) hebben geboekt. Aankomende zomer gaan we naar Zweden!!!!

jarenlang had ik een vurig verlangen…………..
Uddevalla V, Schweden

Ineens besefte ik de woorden van Michael Pilarczyk, die afgeleid zijn uit de boeken en wijsheden van Napoleon Hill…Niets nieuws dus, maar al honderden jaren bestaand. Ik zag mijn kansen ineens weer. En begreep ook dat ik door vol te houden er wel ga komen. Mijn info verzamelen dus weer hervat. Stukje bij beetje opzoek gaan naar deskundigen.. om zo mijn pad uit te zetten naar wat mijn grootste droom is… Dit is wat ik al jaren wil. En begrijp nu dat het me gaat lukken.

Doorgaan, hoe moeilijk het ook is…Je ervaringen zijn daar in belangrijk. Zet je nederlaag om in kansen naar succesvolle ervaringen. Heb een goed idee!!!! Een concreet vastbesloten doel…. Alles begint met de juiste mindset, bewustzijn. Onze grootste zwakte is het gebruik van het woord ‘onmogelijk’. Het kent alle dingen die niet kunnen, alle regels die niet werken. Succes komt toe aan mensen die bewust zijn van succes. Niet door hard te werken. Maar door je bewustzijn dus. Je mindset te veranderen. Het enige waar je angst voor moet hebben is het hebben van angst. Mensen falen omdat ze toelaten dat hun bewustzijn is gericht op falen. Zonder dat ze het doorhebben. Of door het beoordelen van anderen naar jouw ideeën, meningen en overtuigingen. Zwaktes die ons niet helpen in de beste versie van ons zelf te laten maken. Het is maar vanuit welk perspectief je iets bekijkt. Vastbarenheid is het geheim. Verlangen, weten wat je wil!!!

“master of your faith, captain of your soul”

Maak concrete plannen! Meesterschap over ons lot…. Wees onbevangen, en openminded!!! Plant je zaadjes voor je mooie ideeën. Creeer je eigen mooiste leven. LEEF je eigen mooiste leven!! . geinspireerd door ‘Think and grow rich’ -boek van Napoleon Hill, vrijvertaald door Michael Pilarczyk.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s