toos inspiratieloos..

Maar weet je altijd een onderwerp voor je blogs? Dan komt er toch een punt dat je even niks meer hebt? Antwoord is; neehoor… mijn blogs zijn linearecta uit mijn leven gegrepen. Maar het is wel een stukje inspiratie wat meespeelt. Ik werk natuurlijk gewoon ernaast als regie activiteitenbegeleider nog, help in een paar huishoudens, en ach laat ik mijn eigen huishouden en opvoeding van de meiden niet vergeten hahaha.. Dus het is wel een stevige puzzel die ik iedere week maak. Daar ik ook nog wil sporten, vrije tijd met kinderen en Liefde doorbrengen of gewoon even nietsen…

Maar als je je blijft omringen met mensen die in je geloven. Die eerlijk en oprecht tegen je zijn. Die je kunnen aanmoedigen als je bijna wil opgeven….Dan kunnen zij helpen in de beste versie van jezelf te maken. Ik denk dat het belangrijkste is dat je blijft nadenken over wat je ECHT wil. En als je het dan ECHT wil, dan kan je het ook. Tuurlijk zijn er dan ook mindere dagen, gelukkig maar. Die houden je alert. Volhouden en een andere weg vinden om je doel te bereiken!

Het is zo mooi om je te verbazen over de mensheid. Over de natuur…. Ja mijn grootste inspiratiebronnen toch wel. En beiden net zo onvoorspelbaar, en daar door zo dankbaar om over te schrijven. Want hoe gaaf is het dat de huidige maatschappij ineens veel bewuster wil leven. Waar komt het toch door dat we ineens al het afval scheiden, dat we ineens weer terug gaan naar het linnentasje, dat we allemaal vegan willen zijn, regelmatig mediteren (okeeeee uitzonderingen daar gelaten *wink*), en yoga ook niet meer zweverig is..?

” Do what you love, Love what you do!”

Ik denk dat dit toch wel de beste quote is. En dat dit in alle lagen geld. Want hoe vaak kijken we als ouders bijvoorbeeld naar de nieuwe schoolkeuze voor ons kind door de bril ‘kun je daar je brood later mee verdienen?’….. Of hebben we geluisterd naar wat ze echt willen? Ik weet nog heel goed dat mijn ouders dat vroeger ook zeiden. Ik wilde heel graag een creatieve opleiding gaan doen. Maar mijn ouders vonden dat ik eerst een ‘gewoon’ diploma moest halen. Tja nu zelf moeder zijnde snap ik het op zich best. Alleen waarom niet je passie en gevoel achterna. Dan zijn de jongelui toch veel meer gemotiveerd? Dan zullen ze waarschijnlijk ook veel harder werken, want dit was wat ze zelf wilden… Wij hoeven als ouders toch alleen maar handvatten te bieden, af en toe eens wijzen wat een logische weg zou kunnen zijn. De rest zullen ze toch zelf moeten vinden. We hoeven alleen back-up te zijn. Maar ook tussen je collega’s…luister daar eens, of juist tussen je buurtjes of je vrienden… zijn ze gelukkig met hun baan? Of gaan ze maar omdat er toch geld verdiend moet worden? Tuurlijk moet er geld verdiend worden, maar dan toch wel met iets wat je ECHT wil!! Of je relatie?? Waarom…. waarom… als je je vraagtekens toch al hebt en misschien ook al wel heel lang had……. wat wil JIJ? Hoe ziet jouw mooiste versie er uit? Zonder de ander? Ga er voor! je leven veranderd, je behoeftes veranderen daar mee ook. Als je partner daarin niet op het punt staat van verandering dan kan het zijn dat jullie wegen uit elkaar gaan. No hard feeling. This is life!

Leef je eigen mooiste leven! Ik blijf geïnspireerd door anderen, ik blijf geïnspireerd door de schoonheid van de natuur… Blijf lezen en leren door de wijsheid van Michael Pilarczyk ea…….. Maar bovenal volg ik mijn gevoel, en passie! #jemooisteleven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s