Het heeft geen zin….

Met je goede gedrag…sta je weer vroeg naast je bed. Sterker nog er liggen al broodjes in de oven.. gymtasje mee? Nee hoeft niet. Oh jee oudste moet er ook uit… raprap.. langs mn agenda lopend *CRAP* Ik heb een vergadering. Tuuuuurlijk! Jongste juist nu opstartproblemen.. Oudste wil wel met de jongste meefietsen.. WATTTT….wauw ook dat mag ik nog meemaken.. dus snel dooorrrrr..Oke… Moeders koppie er weer bij. Handig om misschien zelf ook even te douchen en aan te kleden…’Mamaaaaaaa, ik wil niet met haar mee naar school’. *RUK* Het was ook te mooi om waar te zijn… uhmmm mn poeslieve (lees omkoop) stem opzetten. Maar lieverd jullie hebben het zoooo fijn samen, en je grote zus wil heeel graag met je meefietsen. Wil je het voor mama doen? Kun je vanmiddag weer gewoon lekker alleen terug fietsen. Donders wat tikt die tijd toch rete snel smorgens. Pfff sta ik hier met mn goede gedrag. Wallen tot de enkels, veuls te grote pyjama aan (omdat ik toch alleen en koud in bed lag), haar op standje ontploft…maar EY ik heb een super zoete mijn lang geoefende ochtend pornostem!!! “oke mama” Ach toch een momentje erg week, en een hartje wat overstroomd. Geen tijd voor moeders, en doooorrrrrr

Alles bij jullie? Tassen? Nou ga maar snel…. Dagggg fijne dag.! Eigen tas ingepakt. Lampen uit. Jas aan. Jeetje ondanks alle constinatie toch gewoon lekker bijtijds in de auto zo. Dit is fijn. Lijkt bijna of het gewoon goed en strak gepland is. Heerlijk voelt dat. Even een ochtendje wat uiteindelijk toch redelijk strak verloopt. tjop tjop naar het werk….*tring* huh, de oudste belt me op. NEEEEEEEHHHHH . ‘mam, ik ben mn boek vergeten’ *ruk* Lastig meis, dan moet je even terug fietsen. Mama gaat nu ook weg. ‘maar dan kom ik te laat voor mn toets, en die is kei belangrijkkkk’…….. okeeee mama rijd wel naar school met je boek. GRRR! Waar ligt het boek? ‘ nouuu of op mn bed, of op mn buro, of op mn kast’ Ja lekker handig meis. Hoe ziet het boek er uit. Nou klein en roze. MEIS al je boeken zijn roze, en dan moet ik ff snel een klein boek weten te vinden……………. mama is niet superwoman……..

“Het heeft geen zin dingen van te voren te bedenken. Het heeft geen zin om iets te plannen…. Het heeft geen zin te hopen dat het ooit in rust verloopt….”

BoekJE toch redelijk rap gevonden. Gierende banden het dorp uit. Uiteraard in een file terecht komend. Van links naar rechts schietend mezelf door de file heen manoeuvreren. Hop hop naar Velp door racen. Hup auto dwars geparkeerd op school. Tuuuuurrrrlijk staat iedereen bij de conciërge in de rij… tuurlijk joh ik heb alle tijd, tuurlijk joh ik hoef niet te werken, tuurlijk ik sta hier voor mijn lol….

Als je dan op het werk komt, en de vergadering gaat 90 % over de slechte bezetting van vandaag en beslissingen worden uitgesteld naar volgende week…….. besluit ik dat ik toch echt even HEULE VEULE koffie nodig heb. En dat het geen zin heeft me ergens over druk te maken. Je kunt immers niet alles in de hand houden. Dus zo snel als het kwam gaat het ook weer. Heerlijk werken. Wat een mooie dag is het … Heerlijk om nu af te sluiten met mijn gezinnetje bij elkaar….. !

Hang iedere dag je eigen slingers op! #jemooisteleven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s