niet van de wijs….

Wat luisteren we toch vaak naar de ander. Wat luisteren we toch vaak naar hoe anderen het doen. Wat luisteren we toch vaak naar wat anderen van jou vinden…… Laat je niet van de wijs brengen door de mening van de ander over jou!

Voor velen ben ik mega enthousiast. Misschien zelfs wel hyper. Maar in ieder geval een stuiterbal……………Dat zeggen de anderen, die langs me op lopen, me heel even meemaken.

Intimi en gelukkig ik zelf ook, weten dat het heel anders zit. Mijn enthousiasme is bewust ingezet. Ik weet wat ik bereik met bepaald gedrag.

Zo mooi dat mensen om me heen dan elkaar aanspreken over mijn enthousiasme. Of dat ik door wie de lef heeft aangesproken word, ik wil je best leren om wat rustiger te zijn hoor……. Dat is heel lief aangeboden. Maar geloof me. Ik ben de rust zelve

laat je niet van de wijs brengen door de mening van anderen…

dromen, hopen, wensen, verlangen en doelgericht plannen…..

zo zijn de grootsten der aarde ook groot geworden. Laat je niet van de wijs brengen. Zoals Napoleon Hill beschreef; “praktische dromers zijn de pioniers van de vooruitgang van de beschaving” Wat hij in 1937 publiceerde. Een tijdloze wetenschap. Kijk maar hoe grote wereldleiders of andere belangrijke mensen van deze kracht gebruik maakten. Zij zetten die gedachtenkracht/ingeving om in steden, fabrieken, wolkenkrabbers, auto’s of welke andere vorm van gemak die ons leven in het nu veel leuker en aangenamer maakt.

Laat je niet van de wijs brengen door de ander.

“maar mama hij noemt me stomme kutkop!”

Dat is heel vervelend meis!!!

En absoluut niet toe te staan dat kinderen op welke manier of welke bewoording elkaar uitschelden. Nog lastiger wordt het als de school waar het gebeurd er niet daadkrachtig tegen optreed.

Lieverd, jij bent gewoon erg slim en nog beeldschoon ook. Misschien is deze jongen wel verliefd of gewoon erg onder de indruk van je. Durft hij dat wel niet toe te geven. Geef maar geen aandacht, hoe moeilijk ook. Je hebt de liefste vriendjes en vriendinnetjes op school, speel daar maar fijn mee! Maak met hun maar veel plezier!!

En denk erom; mama houd van jou!!

….uitschelden……..

Neem dan een voorbeeld aan Michael Pilarczyk…… hij wist altijd al wat hij wilde; rijk worden! En niet eenmaal maar wel tweemaal vloog hij over de kop. Miljoenen schuld. Absoluut eigen schuld dikke bult. Maar juist daardoor werd hij sterker. Kijk waar hij nu staat. Door hard te blijven werken voor wat zijn idealen zijn. Hard te blijven werken voor zijn ideeën. Zich niet van de wijs laten brengen door wat anderen vinden.

Maar ook mijn Liefde heeft het op exact dezelfde manier gedaan. Helaas door de crisis omlaag getrokken. Alles kwijt. Toch hard doorgewerkt, en zich zelf er weer bovenop gekregen. TROTS OP MIJN KANJER

Negativiteit haalt je omlaag. Werkt alleen maar averechts. En daar ik alleen maar van averecht breien houd, laat ik negativiteit liever links liggen.. Laat ik me liever niet van de wijs brengen. Weet ik wat me te doen staat. In april mag ik naar het Max Potential event van Michael. Daar wil ik mijn start maken met het uitschrijven van mijn persoonlijke doel. Concreter maken. Uit mijn hoofd, en dan concreet op papier! Heerlijk. Mooi werk aan de winkel. Op naar mijn mooiste leven, niemand die me van de wijs kan brengen……………..hihihi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s