Buitengewoon … Doodnormaal

Het ging altijd zo, toen ging het toch ook goed…… Ik hoor het vaak. Zo lekker doorkabbelen in je leven. Kan een keuze gewoon zijn uiteraard. Maar persoonlijk denk ik dat je dan toch echt achter de feiten aanloopt. Alles ontwikkeld verder, en jij houdt vast aan wat WAS. Wat er dan dus eigenlijk niet meer is.

Meer en meer merkt iedereen ook op dat de maatschappij in zijn geheel veranderd. Je mag veel bewuster zijn; niets is raar, maar gewoon heel bijzonder. Iedereen mag zijn eigen keuzes maken. Daar waar we voorheen toch echt met de massa meegingen, want het ging altijd zoooooo.

Ik heb het gevoel dat er meer en meer gerespecteerd wordt. We mogen trouwen als gelijkgeaard stel. We mogen mediteren, en er voor uitkomen. We mogen als vrouw meer en meer uitgaan van dezelfde rechten als de man. (waarom heeft de vrouwelijke directeur gemiddeld genomen nog steeds minder salaris als haar mannelijke collega???) We vinden gelukkig steeds minder RAAR. En durven te luisteren naar een andere mening, want misschien zit daar wel iets in.

Heerlijk om de mensen om me heen te zien. Hoe iedereen bezig is. Hoe de ontwikkelingen gaan. Of soms juist niet. Voor mezelf merk ik dat ik wel toe ben aan een nieuwe stap. De lat weer wat hoger te leggen. Mezelf blijven uitdagen. Gaan onderzoeken hoe ik die stappen kan nemen. Gaan onderzoeken wie me daarbij kan helpen. Je hoeft geen wiel uit te vinden als het al bestaat. Om daarna mijn eigen pad te kiezen. Mijn leven. Mijn doel.. Anderen doen versteld staan. Ja.. het is me gelukt! Want volhouden/aanhouder wint !!!

Wanneer je je lat steeds hoger legt, kom je uiteindelijk bij ‘ je mooiste leven’!

Een gedachte over “Buitengewoon … Doodnormaal”

 1. Dank je wel Bianca,ik vind het zo knap van jou dat jij elke dag zelfs meerdere keren op een dag een blog publiceerd. Ik wil je zeggen dat jij een enorme inspiratiebron aan het worden ben en dat ik zo blij ben dat ik jou volg en dat ik zo blij ben dat ik en meer mensen denk ik dat jij een blog schrijft..ik ben zo super blij met jou en dat ik jou ontdekt hebt..
  Ik probeer jouw blogs elke dag te lezen,meestal het eerste wat ik ga doen na het opstaan of thuis komen van het werk..ik lees jou liever dan het wereld nieuws in de kranten hahah..
  Geweldig lieve Bianca,ik kan jou niet meer missen dagelijks..hou vol want je bent niet meer te stoppen..je mooiste leven…ik ga er ook voor en bezig met de transformatie naar het mooiste leven..
  Veel liefs en fijne dag,dag Bianc.
  Groetjes Fred.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s