The day after……….

Maar toch word mijn liefde voor Zweden, en zijn goede gebruiken als Fika, steeds groter

…..Zonnetje schijn maar bij ons in de tuin, maak ons weer vrolijk en maak ons weer blij….

Er zit een vrolijk liedje van mijn werk in mijn hoofd. Wakker worden in de zon

Daar zit ik dan, in mn ochtendjasje, na een ruk nacht. Vrees dat meneer griep mij nu ook pakt. Dus nu een beetje aan het bijkomen in het zonnetje in mijn woonkamer. Daar word een mens dan toch weer zo enorm blij van. Mn granola naast me, en de MAC aan. Ik mijmer even terug naar gisteren. (mijn blog over ‘Fika’) Ik schreef gewoon. Een kort en krachtig stuk. Gewoon weer een stukje uit mijn leven/passie/of dat wat ik wil dat deel gaat uitmaken van mijn mooiste leven………. Daarbij herinner ik mezelf nu aan mijn bakje verse pruttel wat net klaar is. Die mis je nu wel op de foto..hihi………*slok*

amper ‘Fika’ online…… En krijg al de eerste meldingen van views binnen. Oké, de paar vaste volgers, dacht ik nog. Joh ik begin net. Ik ben al blij dat ik gewoon mag schrijven. En in mijn eigen omgeving merk wat het met mensen doet. Maar eerlijk is eerlijk, dat zou ik wel in het groot willen. Dit is wat ik wil……. Wat is het toch fijn te schrijven over alles wat IK fijn vind. Over alles waar MIJN aandacht ligt.

Zo ook dus over Fika.. het typisch Zweedse (scandinavische) koffie moment/sociaal moment. De views vliegen binnen….HOE DAN?!…. en zelfs ook buiten Nederland. In Zweden, Belgie, Duitsland, Amerika, Zwitserland, Ierland, Noorwegen, Oostenrijk…….HOEEEE DANNN

En dat zijn dan alleen de views en meldingen rechtstreeks op mijn account. Dan heb ik het nog niet over de andere reacties op insta, zweden-forum, twitter etc..

en de views blijven bij dit schrijven nog steeds omhoog vliegen voor ‘Fika’…

Dit is natuurlijk een enorm dikke WAUW. En tegelijkertijd wil ik het graag ook begrijpen en analyseren. Wat maakt dat deze blog zo super gaat? Dit is namelijk wat ik voor mijn toekomst wil. Heel veel mensen bereiken. Heel veel mensen enthousiasmeren. Heel veel mensen een stukje positiviteit meegeven. Heel veel mensen bereiken!

Heb jij de analyse? Ik ben heel erg benieuwd. Weet dat ik vandaag in ieder geval heel erg ga nagenieten van deze resultaten. En jullie wil bedanken voor deze gave view-results. Vandaag ga ik lekker mama uithangen, beetje huishouden doen (als meneer griep zich laat onderdrukken door meneer Mol) en daarna weer met het hele gezin genieten van dit prachtige lente-achtige weer. Maak er een mooie dag van. Tot de volgende blog!

**nog net een snelle update……. ‘fika’ wordt nu zelfs ook al meerdere malen gedeeld..ohhh wat ben ik een dankbaar vrouw!! DANKJULLIEWEL….**

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s