Flow

Flow; refereert aan een mentale toestand waarin een persoon volledig opgaat in zijn of haar bezigheden. Flow wordt gekenmerkt door op de betreffende acties gerichte energie en activiteit, volledige betrokkenheid daarbij, alsmede het feit dat men de activiteiten succesvol uitvoert……..”

Mihaly Csikszentmihalyi

Zittend op een heerlijke louche bank, in het zonnetje. Zonnebril op de neus, en mn heerlijkste grote wollen ‘ik verzuip er bijna in’ trui aan. Plaatje compleet makend met mijn Liefde naast me en een dekentje over ons heen…. Uitzicht over de weilanden. De stilte als herrie om ons heen…………… Ik heb net een mail verstuurd naar de redactie van Flow-magazine; en weet dat dit is wat mij nu past. Juiste keuzes, stap voor stap naar mijn mooiste leven. En vooral een simpel en daarmee erg rijk leven! Een leven in rust, een leven bewust! Dat is de flow die mijn leven nu maakt. Daarom ook de mail, dit is de enige juiste actie nu…

“Dream it, wish it, do it! What you imagine you become”, Michael Pilarczyk

Zoals Napoleon Hill ook jarenlang heeft onderzocht, en beschreven heeft in ‘Think and grow rich”… Wanneer je maar onnoemlijk grote passie voor iets hebt, en dan hoef je echt niet geschoold of rete onderlegd te zijn, maar gewoon een positieve obsessie voor dat ene doel….Dan bereik je het! Tuurlijk komt het niet aangewaaid. Je moet er iets voor doen. Bereid zijn alles aan de kant te zetten. Dan lukt het je!!

De zon is heerlijk, de verse koffie van MAMS (lekkerste koffiezaakje uit Arnhem) komt uit het barista apparaat van mijn Liefde, de stilte heerlijk met af en toe een *tjirp* van een vogel….en ik typ. Ik geniet!! De meisjes doen aan chillen. Liggen in bad met de heerlijk geurende bruisballen, of appen met de vriendinnen er op los, en de kat…… die komt net weer aanlopen vanuit het weiland………. I love this flow of life

 

“Go with the flow, force nothing.

Let it happen..trusting that whichever way it goes.. it’s for the best”

Mandy Hale

Met een houding van volhouden, doorgaan en positiviteit ga je het redden. Omschrijf je doel, maak je eigen plan. Laat je niet afleiden… Ondertussen tjirpen hier meer vogeltjes, en mijmer ik in ontspannenheid. Een mijmering over onthaasten/schrijven/rust/ inspiratie/natuur/vrijheid/koffie/liefde/zee/ en eerlijkheid in de breedste zin van het woord.. Een mijmering die ik vorm wil gaan geven, een mijmering in mijn doel…… een mijmering die ik ga uitwerken. Omdat alleen DOEN het juiste resultaat geeft.

#Flow #simpel #jemooisteleven

2 gedachten over “Flow”

  1. Mooi begin van de dag Bianca..ik heb op jouw blog gewacht..ja zo’n flow zou je elke dag weer willen ervaren in het dagelijkse leven dan heb je echt een mooiste leven gecreëerd ..dank je wel voor de inspiratie en blijf inspireren..go with THE flow….
    Fijne dag ..

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s