NEGATIVnegatiefNÉGATIF

negativiteit;

doemdenkerij…gezuurpruim…droefgeestig…zwartkijkerij etc

We kennen allemaal wel iemand die de dingen altijd maar vanuit een negatief perspectief lijkt te bekijken. Je weet niet hoe het komt, maar iedere keer als je bij die ander in de buurt komt verandert je humeur. Soms zou je ook het liefst weg willen rennen bij die ander. Meestal realiseren deze mensen zelf niet wat voor een reactie ze losmaken bij de anderen. Hun pessimisme is besmettelijk. Uiteindelijk creëren ze zelf dat mensen afstand gaan nemen van ze. Best sneu. Want het zijn meestal geen slechte mensen, maar hun manier van kijken naar dingen is ronduit pijnlijk.

We weten allemaal wel dat er niet zo iets bestaat als het perfecte leven. We proberen simpelweg in de buurt te komen van wat we als perfect beschouwen. Maar sommige kunnen nu eenmaal niet de zon door de wolken zien!

Persoonlijk meesterschap bepaalt in je leven wat je zult bereiken, op welk gebied dan ook. Persoonlijk meesterschap wordt bepaald door je energieniveau, je mindset en je kwaliteit aan communicatie. Positief zijn is actie ondernemen en zorgen dat het goed komt. Negativiteit en stress kost energie. Een laag energie niveau leidt vaak tot twijfels, angsten en emotionele schommelingen. Negativiteit dus gewoon elimineren uit je leven..!

“jezelf gelukkig en voldaan voelen is het resultaat van persoonlijke ontwikkeling”

michael pilarczyk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s