Skip de Dip

Je voelt je niet helemaal gelukkig, maar je weet niet precies wat er aan de hand is. Het kan een combinatie van factoren zijn, te veel stress, te weinig slaap of simpelweg een gevoel van verveling……… Een dip(je)

*

Begin met het creëren van ruimte in je hoofd. Niet te moeilijk doen, niet te diep willen graven. Pak een papiertje en schrijf op wat je nu bezighoud. Een makkelijke manier om dit te doen is door middel van een mindamp. Met centraal de vraag; ‘Wat staat op dit moment mijn geluk in de weg?’ Rondom de vraag schrijf je dan meerdere antwoorden. Door deze zaken van je af te schrijven voel je je niet alleen direct opgelucht, je krijgt ook een goed inzicht in je leven op dit moment. Je ziet eenvoudig welke zaken jou op dit moment emotioneel belasten, en welke dingen je zou kunnen aanpakken. Hierdoor krijg je meer denkruimte en kun je de zaken beter relativeren. Je krijgt duidelijkheid

*

Ga lekker sporten…………. Tja dat weten we toch eigenlijk allemaal allang. Dus GEWOON DOEN!!!

*

Bewust even afstand nemen… Helende werking voor lichaam en geest. Ga bijvoorbeeld lekker mediteren, maak jezelf los van de dagelijkse beslommeringen. Vaak heeft een dip(je) te maken met zaken in het dagelijkse leven. Externe zaken. Die in essentie helemaal los van je staan. Jij bent niet je problemen. Jij bent wie je van binnen bent!

“het leven is een avontuur om te ondergaan, een mysterie om te ontdekken, een kans om te benutten, een uitdaging die je moet aangaan.

het leven is zowel de reis als de bestemming. Het leven is zo mooi. Ontwaak en leef!”

Michael Pilarczyk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s