#30dagenzweedsleren

  CHALLENGE

Ik heb me kort geleden voor deze challenge ingeschreven. Deze zomer op vakantie naar Zweden, dus dacht ik ‘het kan geen kwaad om me verstaanbaar te kunnen maken’… Nog wel sceptisch, maar altijd in voor iets geks nam ik de uitdaging aan. En officieel gaat deze vandaag van start….

Een nieuwe taal leren gaat natuurlijk niet vanzelf. Komende 30 dagen zal ik er met mijn gezin iedere dag mee bezig zijn. Daarin zal MOTIVATIE een van de geheimen zijn voor de drive om deze nieuwe taal te leren. De komende 30 dagen verschuiven wij onze prioriteit, en vinden we gewoon een gaatje in onze drukke agenda’s om Zweeds te leren.

Waarom willen wij Zweeds leren? Wat willen wij aan het einde van deze 30 dagen hebben geleerd?

prominente plek in ons huisje gekregen!

Gewoon erg leuk om dit met zn vieren te gaan doen. Hmmm ik hoor mijn Liefde al kreunen……hahaha…. Nee alle vier wel erg gemotiveerd om ons verstaanbaar te kunnen maken deze zomer. Tuurlijk kan dat ook in het Engels. En zeker in Zweden kunnen ze overal erg goed Engels. Maar hoe leuk is het om hun taal te kunnen. En hun te laten horen dat je er moeite voor gedaan hebt. Wie weet waar het ook goed voor is in de toekomst…

WIJ GAAN DE CHALLENGE AAN!!!!

2 gedachten over “#30dagenzweedsleren”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s