persoonlijk meesterschap

Zo’n prachtige term die je vaak voorbij hoort komen. Al zittend aan de rand van het weidse uitzicht en het begin van deze relaxte tuin mijmer ik wat voor me uit..Ik zie twee hazen achter elkaar aan rennen. hihi dat zullen een hoop nieuwe haasjes worden. Het waait flink, maar in de dikke wollen gewatteerde jas van mijn Liefde is het heerlijk. Heerlijk vertoeven in de zon. En de wind door mijn haren…

Ik hoor in mijn achterhoofd een podcast van Michael Pilarczyk … ” de kunst van het leven…..EENVOUD…. de sleutel naar geluk en succes” …. Eenvoud. Ja zo makkelijk is het. Had je mij dit jaren geleden laten horen, dan had ik dit waarschijnlijk in de wind geslagen… Maar nu hoor ik wel wat hij bedoeld. We denken veel te moeilijk. Zijn veel te veel gericht op wat we denken dat de omgeving wil zien. “Of zo hoort het toch, want het ging altijd zo!”

Meaning of life?

JUST BE HAPPY!!!

zingeving van het leven

Jij bent meester over je eigen ik. En als je het dan toch over de meester hebt, ze hebben ons getracht rekenen te leren, schrijven met die mooie lange lussen, ’t kofschip……. Maar waarom hebben ze me dit nooit geleerd.

Het meesterschap over jezelf hangt natuurlijk wel van een aantal dingen af. Je gezondheid, je energie huishouding, je vitaliteit, je communicatieve vaardigheden en de grootste JE MINDSET. (waarom denk je wat je denkt, waarom doe je wat je doet…)

Ik mijmer weg… Wat wil ik écht? Wat is mijn mooiste leven? Ik kijk voor me uit…. het is prachtig hier. En onbewust wist ik het al….. maar nu overmijmerend..’ik ben op het juiste spoor’. Ik weet wat ik wil.. ik weet wat ik nog wil leren, welke keuzes ik nog zal gaan maken…. het eindstation is mijn mooiste leven. Ondertussen geniet ik enorm van het uitzicht tijdens deze reis……

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s