Tack så mycket

Thank you very much

Wees dankbaar….

Een beetje Michael Pilarczyk volger kan het ondertussen wel dromen, en mijn Liefde doet hem met deze uitspraak gekscherend regelmatig na… Maar het is waar!

Denk eens na over de fijne en goede dingen in je leven. Denk eens aan de lieve mensen om je heen. Om het positieve in je leven aan te trekken, zul je toch eerst dankbaar moeten zijn. Dankbaar voor wie je bent, en wat je hebt. Zolang je negatieve energie door je zelf laat gaan, zul je niets positiefs aantrekken. Wanneer je leeft vanuit oprechtheid, liefde, vertrouwen en positieve energie uitstraalt zullen succes en geluk zich in je leven manifesteren….

Bedank jij de ander wel eens? En dan niet alleen als je een presentje krijgt…Ik heb een cliënt in mijn groep, en die zegt regelmatig op een dag ‘dankjewel’. Misschien is het zijn cultuur die veel dankbaarder is. Feit is dat het mij aan het denken heeft gezet. Ik ben erg dankbaar dat ik deze inzichten dus zo op een dag mag krijgen.

Het kan je helpen om af en toe te mediteren. Oei…. klinkt dat zwaar? Je kunt ook al een moment voor je zelf kiezen dat je gewoon even helemaal niets doet. Even heel stil even luisteren naar jezelf. Maar als je meditatie wel fijn vind, kan de Meditation Moment app van Michael Pilarczyk een gave aanvulling voor je zijn. Daar zit dan ook een ochtendmeditatie ‘dankbaarheid’ in. Samen met de engelachtig mooie stem van AnurA de meditatie zangeres, even een bewust momentje voor jezelf!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s