Lady Like

Heb je het al gehoord…….. oh wacht even mijn kookwekker gaat af…….. Maar heb jij het ook al gehoord….

Als échte vrouw hou je enorm van winkelen. Jazeker, dan moet je minimaal wekelijks met een paar tassies thuis komen. Dan is het winkelen ook echt een ‘way of life’.. shoptillyoudrop. Ja een echte vrouw shopt. Net als dat een echte vrouw een moord doet voor een overheerlijke uber zoete witte wijn. *klinkt* Met dr BFF dan op hun leventje wat in het teken staat van de dienstbaarheid aan hun mannetjes. En zoals een echte vrouw betaamt wordt er dan bij diezelfde BFF (wat dus uiteraard een vrouw is) gemopperd over de snurkende mannen die alleen tijd hebben voor bierdrinken, voetbal kijken en met zijn matties er op uit gaan. Maar als ze dan uit gemopperd is gaat ze weer snel huiswaarts, want zoals een echte vrouw betaamt word er iedere dag netjes warme prak gekookt. Voor die mopperende man waar we eigenlijk toch niet zonder kunnen. Maar echt vrouw heb jij ook al de was gedaan? Stofzuigen? Wasjes klaar? Trots op je!!

……..

girlpower!

Ik dacht toch echt dat de vrouw van tegenwoordig een bewust individu is. Een vrouw die dus keuzes maakt. Vooral ook voor zich zelf. Dus ook een broek aan kan hebben. Of gaat trouwen met een vrouw. Of misschien juist wel niet trouwen. Een bewust individu die geen kinderen wil. Die gaat voor haar werkzame toekomst, die zich niet in dienst stelt voor haar gezin. Die haar nagels vuurrood lakt, en lippen idem opmaakt. Dan het plaatje kompleet maakt met een hippe spijkerbroek, en stoere blouse, afgestyled met sneakers…… of…. zonder make-up! Mag ook! Haren niet kammen, PRIMA…… vrouw van tegenwoordig maakt toch haar eigen keuzes. Scheren? amehoela…… vandaag een dagje niet, rete hip. Nee de vrouw van tegenwoordig maakt haar eigen keuzes, heeft niet meer 1 recht! Ze mag ook boeren en scheten laten… ze wil ook iedere dag sexen. Heeft helemaal geen hoofdpijn. En bovenal…… ze knijpt zelf in die lekker billen van de ander!

Lucky Ladies! #jemooisteleven

Een gedachte over “Lady Like”

  1. Yes ,Thats my girl..heerlijk die ontwikkeling van de vrouw..gelijke rechten en gelijkwaardig als mens tot mens..belachelijk dat dat nooit geweest is..
    Dank je wel Bianca weer voor je blog..ik mist hem echt op de zondag ..ik meen het..
    Nu jouw blog over de koffie lezen..
    Fijne zondag Bianc X

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s