vind hier je liefde….

Badoo, Knuz, Relatieplanet, Lexa, HappyPancake, PARship, Pepper, Tinder………….etc Ze vliegen om je oren, onlinedatingsites…

een top drie van internet geplukt, beste datingsites. Ik ken ze alle drie niet!

Waar is de tijd dat je die ene leuke hunk in de kroeg tegen kwam? Of stomtoevallig een beetje klunzig tegen die leuke blonde meid opliep??? Waar is de tijd dat je weken lang uitging, steeds weer op exact het zelfde tijdstip om die ene leuke verschijning weer tegen te komen… nee, tegenwoordig swipen we!!!

in 2011 was ik officieel gescheiden. Een huwelijk van 10 jaar, en daarvoor waren we ook al een aantal jaar samen. Eeuwigheid dus dat ik niet verder keek als die ene man. Het waren mijn collegae toen die tegen mij zeiden; ‘Nu mag je op internet’ ‘nu kun je naar die sites’……. en ik….. ik was zo blauw… ik wist niet waar ze het over hadden. JA die mensen bestaan dus toch nog hihi..

nu mag je op internet

Je nieuwe crush vind je tussen tientallen anderen plaatjes die je voorbijschoof op je telefoonscherm… Een heuse vleeskeuring. Het is toch het geen wat gebeurd… of je het nou wil of niet. Alhoewel vele mannen ook gewoon álle vrouwen liken, om dan maar te kijken hoeveel reactie ze krijgen. En als vrouw, tja als vrouw krijg je een karrenvracht aan likes en heuse huwelijksaanzoeken te verstouwen.. Och…. ooit wist ik niet dat het bestond. Ooit leek het of ik onder een steen vandaan kwam en jaren niet buiten mijn eigen deur was geweest. Nu, zou ik er een boek over kunnen schrijven.

Ik sprak ooit af… na een leuke foto te hebben gezien. Een heleboel berichten en leuke telefoongesprekken rijker. We zouden elkaar treffen op een parkeerplek om vandaar uit een wandelgebied in te gaan. Toch wat onzeker reed ik er heen. Van te voren foto opgeslagen op mijn telefoon. Laatste gesprekken gonsden nog door mijn hoofd. Op het parkeer terrein stonden wel een paar auto’s. Maar verlaten… heel stil. Tot er iemand kwam aan lopen. Een wat grijzende man. Oke dat is hem niet. Mijn date zou een weelderige haardos hebben. Ik draai me dus al om en loop een stukje de andere richting op……tik tik….. ik wordt op mijn schouder getikt. ‘loop je nu al weg?’ De grijzende man sprak me aan. CRAP…….. dit meen je niet??? quasi nonchalant probeer ik mijn meest onschuldige blik toe te werpen, ‘hoe bedoeld u?’ Maar ik kon er niet onder uit….. hij was het. Mijn gedachten tolden door mijn hoofd, ‘hoe kan dit nou?’….. oké al pratend hoor ik wel zijn stem. En hij gaf ook al aan dat hij een jongere foto had geplaatst uit onzekerheid. Ik toch veel te goed voor deze wereld hoor me nog zeggen; ach joh geeft niet. GEEFT WEL MUTS…. van onder tot boven bekeken; witte sportsokken in enorme jesusnikes OMG… dan had ik toch al eigenlijk onmiddellijk rechtsomkeert moeten maken. Oké de Levis spijkerbroek is wel gaaf. Maar dat overhemd draagt zelfs mijn vader van ruim 20 jaar ouder niet… en dit alles gecomplementeerd met een mega grijze dunner wordende coupe…….. AFWIMPELEN, EN HEUL SNEL…..MAAR HOE?????

of die ene keer dat ik naast een man kwam te zitten in een restaurant. Hij perongeluk tegen de zijkant van mijn borst aan kwam..( na borstkanker mijn beide borsten laten amputeren….. dus twee stevig neoborsten…..tja dat voelt anders aan) ‘ IK MOT GEEN OMGEBOUWDE VENT’ riep hij door het restaurant…. pffffffff

maar de laatste was de mooiste…… ik zal het nooit meer vergeten…het kan écht! En in deze was het Tinder. Jahaaaa!!! Eigenlijk wilde ik de site gaan verwijderen, toen ik naar de app ging. Als vanuit vanzelf kwamen de voor te stellen mannen in beeld. Maar daar kwam die ene frisse kop in beeld. Toch even naar het profiel nog kijken. Bij regel 1 lag ik al dubbel, vol met humor geschreven. Hmmm dit is wel erg leuk….jahaaa ik lees nog! Ik keek toch nog weer even naar de foto, leuk fris hoofd, met dito ogen…..uiteindelijk na heel even chatten al snel eerste date afgesproken. Ik zou nog even naar de stad rijden, pinnen. Daarna nog even tanken, en dan naar afgesproken plek rijden. Pinpas deed het niet!! Ruk. ach dit is zo’n klein supermarktflappentapperding, dus ik rijd naar een andere. Crap. nog niet….. En toen sloeg de stress toe. Eindje van huis, tank bijna leeg en geen stuiver op zak. Nog nooit zoveel paniek gevoeld! Ik had al gecheckt op de bankapp dat mijn rekening toch echt gewoon voorzien was van geld…. helaas de date maar afbellen. Ik had hem maar een paar maal kort gesproken, maar hij overviel me gelijk al weer met die warme stem. ‘ach hoe zo afzeggen?’………Toen brak ik uit pure wanhoop. Lang verhaal kort makend. Ik bleek mijn nieuwe bankpas bij de post gemist te hebben waardoor de pas geblokkeerd was. Mijn date heeft mij gewoon laten komen, naar zijn huisje was nu de afspraak. Om dan maar gewoon niet te stijf en ongemakkelijk af te spreken. Ik stond nu al stijf genoeg van de spanning immers. Hij tankte voor mij de auto af, en gaf me zelfs wat boodschapgeld mee voor de komende twee dagen….Hij had zelf gekookt, en we dronken de lekkerste champagne. Kers op de taart, het was prachtig weer en zaten dus ook in zijn wonderschone tuin met sublieme uitzicht.. hoe de date eindigde???? Nou NIET!!!!! Hij is er nog steeds. En gaat niet meer weg…………KUS……….

onze mémorable eerste date…

Nooit gedacht dat het mij nog zou overkomen. Een hele hoop geleerd zo in de jaren na mijn scheiding. Het belangrijkste wat ik wel leerde was dat je bij je eigen droom moet blijven. Dan komt die droom van zelf. Zolang jij er zelf maar in geloofd. Geef het tijd. De liefde is écht te vinden op internet! Want in de supermarkt komt een beetje 40tiger ook al niet meer, Albert bezorgt immers toch thuis!! kruip achter je pc, telefoon of tablet…. go swiping!!!

Love decides what will happen to our lives….

2 gedachten over “vind hier je liefde….”

  1. Ontzettend leuk om te lezen!! Wat een geluk dat jij je grote liefde zo gevonden hebt, voor mij geldt hetzelfde. Eigenlijk uit verveling de tinder app geïnstalleerd en ineens kwam hij voorbij 🙂 Het klinkt misschien gek maar toen ik zijn foto zag en zijn profiel las voelde ik dat dit hem was, hoe vaak ik wel niet op mijn telefoon gekeken heb om te zien of er een match was en al vrij snel kwam die. Eerst contact via tinder en al vrij snel via de app. Dit voelde zo goed, onze gesprekken waren zo fijn het voelde als thuis komen. Eigenlijk was ik al verliefd op hem zonder hem ontmoet te hebben haha. Voor hem voelde dit hetzelfde onze eerste echte ontmoeting was ook echt spannend. Hoe zou het in het echt zijn, zou het zo fijn blijven, eigenlijk kon het niet anders maar toch heb je in je achterhoofd het zal toch niet zo zijn dat… maar nee het was fantastisch, ik wist meteen dit is hem! 2 maanden later is hij al met me mee gegaan samen met de kinderen en de vouwwagen naar Frankrijk. Dat klinkt heel snel maar voor ons voelde dat totaal niet zo, niks tijdgebonden, het voelde tijdloos. Nog steeds elke dag zo gelukkig en dan besef ik mij.. ik had maar per ongeluk de verkeerde kant op geswiped of hij en dit alles was nooit gebeurd! Gelukkig loopt alles zoals het moet lopen en zou het nooit anders gegaan kunnen zijn ❤️ Heel veel liefde en geluk samen met je lieve vriend Bianca! En voor alle alleenstaande vrouwen zeg ik doen! De ware liefde is er zeker op te vinden ❤️

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s