My guilty pleasure..

Kijk jij naar de ogen? Of naar dat strakke kontje? Dikke tietuuuuhhhh? Ai deze torso is gespierd? Of ga je voor het hele plaatje? Hoe de persoon zich beweegt, praat en manifesteert? Wat is het eerste wat je bij een ander persoon trekt? Niet alleen relationeel, maar überhaupt wanneer je een persoon voor het eerst ziet. Wat trekt je ogen het eerst aan? Of de persoon verzorgt is? Kan hij fijn kletsen? Humor?……………… Ik zie handen! Altijd zie ik het eerst handen. De eerste handdruk. Maar ook de manier waarop iemand zijn handen houd. Verstop je ze in de broekzakken, of hangen ze los langs je lijf? Zijn het rauwe werkers handen, of hebben ze gelakte nagels… JA het gaat zo ver dat ik ooit een date heb laten mislopen omdat de man in kwestie poezelig zachte handjes had. Da kan tog eg ni!!!!!! Handen verraden veel. Hoe iemand in het leven staat. Wat voor persoon het is! En hoe hij er is voor de ander..

Handlezen……het wordt al duizenden jaren gedaan, overal ter wereld en in talloze variaties. In de academische boeken wordt handlezen beschouwd als een pseudowetenschap.

Alhoewel handlezen voor ons één pot nat is, kun je op drie verschillende manieren je handlezen; door de vorm van je hand, de lijnen van je hand of de heuvels op je handen. Wist je trouwens dat je rechterhand staat voor je talenten?! Nog zo’n weetje; men denkt dat de lengte van je levenslijn zegt hoe lang je leeft. Maar deze lijn zegt iets over je levenskwaliteit! Als hij bijvoorbeeld vrij hoog zich in je hand bevind zul je waarschijnlijk heel ambitieus en vol zelfvertrouwen zijn. Komt de levenslijn bijvoorbeeld niet in de buurt van je Venusberg (dat is de ronding onder in je hand bij je duim) dan ben je waarschijnlijk nieuwsgierig, kun je goed met veranderingen omgaan en heb je behoefte aan vrijheid. Bij handlezen geven allebei je handen informatie. Wanneer je bijvoorbeeld rechts bent, staan de lijnen in je rechterhand voor hoe de buitenwereld je ziet, zoals jij je hebt ontwikkeld. Dan zegt je linkerhand meer iets over je onderbewustzijn, instinct en verborgen talenten. Toekomst voorspellen uit je handen kan echt niet! Wanneer je nu naar de lijnen op je hand kijkt zegt het iets over het ‘nu’. Hoe je in het leven staat, je talenten en over je mogelijkheden. Lijnen veranderen namelijk ook naarmate we ouder worden………………….

Op een praktische wijze; met een praktische instelling; met een mentaliteit of volgens een instelling die van aanpakken getuigt

hands-on-mentaliteit volgens ANW

Ja daar zijn weer die handen. Gewoon lekker praktisch. Gewoon aanpakken geblazen. DOEN!! Of zoals het gezegde gaat; niet lullen maar poetsen! Ja….. die handen blijven echt in alles mijn guilty pleasure. Chocolade, lekker maar kan me gestolen worden. Die ene leuke zanger, ken ik ook niet. Het ligt er bij mij helemaal aan hoe mijn pet staat, ik luister alle muziek. Een bepaalde auto, een bepaalde sport waarin je alles volgt, boekenwurm, slaapkop…… Geef mij maar een stel handen, en een klein beetje van al het anders hiervoor genoemd.. hihi….

Om maar af te sluiten met een allergie van mij; zit niet met je handen ongevraagd aan een ander!!! Een middelvinger… tja heel sneu! Denk liever aan die twee dikke duimen!!

#JEMOOISTELEVEN

Een gedachte over “My guilty pleasure..”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s