Styl*ng

brilletje; niet nodig, wel HIP! COOL! LEUK! STOER!

*ontwerpen

*vormgeven

*visualiseren van trends

Stylisten zijn geïnteresseerd in de wereld en maatschappij die continu in beweging is. Voor hen is het de uitdaging te ontdekken en te volgen wat de maatschappelijke trends zijn. Ze maken dan de vertaalslag van ontwikkelingen naar behoeftes, nieuwe kleuren, nieuwe vormen, nieuwe stoffen, of misschien wel nieuwe producten, nieuwe materialen, nieuwe beelden….noem maar op. De stylist is de schakel tussen bedrijfsleven en consument…………………. rete gaaf!

Art of living/ way of life

Style =Stijl of Manier/Wijze………………….

Ben je eigenlijk met je eigen leven ook niet aan het stylen, het vormgeven tot wat jij graag wil. Het ontwerpen van je mooiste leven!? Eerst visualiseer je hoe je het graag zou willen. Weet je het precies, om daarna alles stap voor stap werkelijkheid te maken. Stylist van je eigen leven. Zo creatief zijn we allemaal. Een betere kun je ook niet krijgen, niemand weet het beter als jij zelf. En iedereen verdiend ook het beste, dus komt dat even mooi uit. ” Wat zou je doen…als er nooit meer een morgen zou zijn..” Ik hoor deze regel net in een liedje…. maar zo is het toch! Leef alsof het de laatste is, en ook ‘maak er iedere dag een feestje van’.. Ach er zijn zoveel quotes. Schijnbaar heeft de mens van tegenwoordig die nodig. Een goed bekkende quote zodat we die meermalen per dag kunnen zeggen. Misschien onthouden we hem dan wel….En kunnen we er ook echt in gaan geloven. De kunst van het leven! Kunst-styling.. ja..styliste van mijn eigen leven.

dansen in de regen

Ja joh…. je kunt wel blijven wijzen naar de ander. Maar het is toch echt jouw eigen leven. Laat jij iets of iemand anders jouw geluk bepalen? Kijk tegenslagen horen bij het leven. Maar het heft ligt nog steeds in jouw eigen handen. Wil je dat iets stopt? Doe er wat aan!!! Vind je iets niet leuk? DOE ER WAT AAN!!!

Als het dan regent buiten. Kun je natuurlijk binnen gaan zitten. Liefst heel diep op de bank weg kruipen. Met een deken over je hoofd heen…… Maar je kan ook je laarzen gaan aantrekken…..EN HEEL HARD IN DE PLASSEN STAMPEN, EN DANSEN IN DE REGEN!!!! ja dat vind ik stijl! Jouw eigen mooie krachtige stijl. Wat ik ook aan mijn meisjes probeer mee te geven. Ga voor je eigen mooie ik staan. Meelopen heeft geen zin. Net als handje vast houden. Van vallen leer je opstaan. Zo leer je jezelf kennen. En kun je langzaam aan de mooiste versie van jezelf neerzetten. Het gras van de buren is echt niet groener. Of onthoud; jij bent die buren!!

Zo mooi vind ik het dan ook dat tegenwoordig in de styling gewoon alles kan. Het gaat er om wat passend is. Bijvoorbeeld bij de inrichting van je huis, moet het passend zijn bij diegene die er wonen. En niet alles moet bruin en oranje zijn, omdat het de ’70 is… dus dan doen we dat allemaal. Het is gelukkig 2019, en vind jij die groene laarsjes leuk, dan draag jij groene laarsjes. Ieder mag zijn eigen mooie ik zijn. En daardoor zo hip. Dus de trend die zich nu voortzet; wees jezelf! je eigen mooie ik! Ontwerp je eigen mooiste leven!!! Dromen kun je doen. Niets is te gek. Dat vinden we niet raar anno 2019, maar gewoon heel bijzonder! De tijd is geweest dat alle mannen naar voetbal keken, en de meiden lange haren hadden. Of dat meiden in de keuken staan voor het prakkie koken. En de man zijn vriendin ten huwelijk vraagt…. Tegenwoordig hoef je helemaal niet te trouwen. Geregistreerd partnerschap heeft dezelfde rechten en plichten..Mijn maaltijd is met smaak gemaakt door mijn Liefde, en ik zorg voor de afwas!! Tja, mijn jongste meid wil graag op voetbal… wij vrouwen doen het zelfs beter als de man in het voetbal..hahaha En die lange haren…. ZOOOOOO 2018 dat alle vrouwen lang haar moeten hebben….

#De mooiste stijl, jouw eigen stijl. #Believe in yourself!! #jemooisteleven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s