Het leven als een L.A.T-ter

Ik wordt wakker… heeeeerlijk…. ik lig overdwars. Wat is het leven toch heerlijk in bed. Voordat je nu alle naakte en semi-pornografische beelden voor ogen krijgt; Ik lag alleen! En wat voel ik me prinsesje in het grote bed. Vannacht was mijn bed even alleen mijn coconnetje. Geen strijd met mijn Liefde die zich zeer vakkundig in het dekbed rolt, en ikke rilril probeer een puntje te bemachtigen. Nu mocht ik een nachtje zijn theorie in de praktijk brengen.

Ik loop met mijn ogen half open naar beneden… Mijn uber NOT sexy badjas aan. Oeps sterker nog, deze; lekker dikke super zachte met de aapjes van PaulFrank er op, is van mijn jongste dochter! Maar *EY* niemand die daar nu naar kraait. Inmiddels heb ik mijn koffie gezet, en zit ik heerlijk op mijn fijne bank…………………..wat is het stil. Normaal ben ik in de weer om eerst rap de broodjes en de koffie voor mijn Liefde klaar te maken, die mee kunnen naar zijn werk. Zodat we daarna samen nog even met een bakkie wegkruipen op de bank. Samen kijkend wat de dag gaat brengen. Gatsie nu kletste ik ook nog hardop tegen mezelf.

L.A.T.

living apart together

Ik bekijk de bult afwas die ik deze week heb op laten stapelen. GRRR…(ff mezelf goed pratend, ik was nog aan het terugkrabbelen van een stevige griep, wel gewerkt maar ‘dood’ thuis, mocht ik de afwas echt wel laten staan….WAT EEN BOEL SERVIES HEB IK EIGENLIJK). En het erge is… ik weet dat er ook een bult in het huis van mijn Liefde staat. Die is in de schaarse tijd dat hij thuis is al bijna net zo groot als hier in een huishouden van drie..hahaha. Neuh eigenlijk helemaal niet om te lachen. Want ook die afwas sta ik dan zo te doen. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. Toch wel een groot nadeel. Net als die twee enorme bulten was. De meiden bult hier, en de bult van mijn Liefde daar.

Ineens zit ik daar heel alleen hardop pratend op de bank. Alleen heel af en toe is het lekker om in mijn eigen coconnetje wakker te worden. (EIGENLIJK IS 1 KEER PER JAAR MEER ALS GENOEG!!!) Tja…én natuurlijk die ene keer in de week als je ongelimiteerd kan janken, als ‘love is in the air’ op de tv is, prijs ik me rijk alleen op de bank te kunnen zitten…Verder, vind ik er geen zak aan. Die stomme afstand tussen ons. Tuurlijk bel je elkaar iedere dag. JAJA zelfs ook wel meerdere keren per dag. Maar dan voel ik zn handen toch niet. Dan ruik ik zijn fijne geurtje toch niet. Dan kan ik toch niet wegkruipen bij hem op de bank. En *EY*….. ook vrouwen houden niet van droogstaan. En wie luistert er nu naar me als ik wil mopperen. En……..en……………….. NEE! …….LAT-ten, vindt ik stom.

Ik besluit om maar eens een leuk lingerie setje klaar te leggen. En kan me al verheugen op de blik in zijn ogen. Dus met frisse moed ga ik aan de afwas hier beginnen, om hem zo meteen daar met dezelfde moed te doen…..och………. hij heeft de griep. Lingerie setje weer in de kast! Lekker hè die afstand …..hihi……. geen zielige man met griep in huis!!!

*IK HOU VAN JOU LIEVERD!!*

Een gedachte over “Het leven als een L.A.T-ter”

  1. Geweldig om te lezen Bianca..echt heel leuk en goed verwoord..wat kan je dit toch goed zeg..ik kan je blogs niet meer missen dus ga lekker door..ik probeer ze allemaal te lezen maar dat lukt niet altijd dezelfde dag dan wordt het een inhaalslag op zondag..haha
    Geen idee dat je aan het latten was..ik dacht dat je vriend bij jou zou wonen..toch is het heel handig dat latten als je even een situatie hebt dat je even alleen wilt zijn of wat dan ook maar ja wat is ideaal he..soms dit en soms dat..elke dag is het weer balans zoeken..in alles volgens mij.

    Veel liefs Fred.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s