Wake up…. start living!!!

Verbinding maken met je ‘zijn’… We nemen geen tijd om na te denken. We nemen geen tijd voor vragen te stellen of überhaupt na te denken over de vragen…doe je dat wel kun je veel meer rust krijgen; persoonlijkmeesterschap…. het kleinste gedeelte van wat je bent is je lichaam…je bent de oneindigheid. Enorm groot energie veld, je kan elkaar voelen…. Je fijn voelen bijvoorbeeld bij een ander. Je bent zoveel groter als je zelf denkt…

Wat maakt wie je word? Wat maakt dus in de loop van de tijd het verschil? Wij zijn het resultaat van hoe we denken. Dat komt vanuit je 0pvoeding.. 95%van onze aansturing gebeurd in onze onderbewust zijn. Waar denk je aan? Welke betekenis geef je er aan? Wat besluit je daarna te doen? Conditionering bepaald wie je bent.

don’t please everyone around you…

wake up…. start living!!!! We komen pas in actie als er noodzaak is! Je bent het gemiddelde van de zeven mensen om je heen. ‘soort zoekt soort’….. Wie heb je nodig om je doel te bereiken? Zonder noodzaak word je nooit succesvol. Succes is mindset! Alles wat je zaait kun je oogsten. Je oogst altijd meer als je ooit gezaaid hebt. Bijvoorbeeld uit dat ene zaadje groeit een appelboom. Waarom oogst ik dan zoveel problemen… nou je hebt dat ene probleempje in de grond gestopt en aandacht gegeven…

“Misschien moet je je zelf eerst tegen komen voor je het kunt zijn.” of ” de wereld is te rond om stil in een hoekje te zitten” Wees niet bang om mensen kwijt te raken, kwijt te raken omdat jij niet doet wat zij van jou verwachten…. Believe in yourself.! Ga voor je dromen. Want wat je kunt dromen kun je ook waarmaken

Sta met je voeten op de grond. Laat je verleden, je verleden zijn. Leer er van en ga door. Je bent op reis. Je maakt keuzes. Je leert….. omdat je op weg bent naar je mooiste leven!

#jemooisteleven.com

5 gedachten over “Wake up…. start living!!!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s