Focus…..

Daar zit ik dan…. in de Basiliek in Veenendaal. Ruim 600 mensen zitten er in de zaal…allemaal luisteren ze naar Michael Pilarczyk. Michael praat over focus, focus houden en alles stap voor stap doen.

Ik bedenk me dat de zaal vol zit met mensen met het zelfde doel; persoonlijke groei. 600 mensen die te horen krijgen dat je het niet op school leert, maar gewoon hier in het leven. En dat alles staat of breekt met je energie niveau, je focus en je doorzettingsvermogen…

Haka….. point of no return… vol gas vooruit. Als krijgers! In je kracht staan. Net als de Haka dansers (van origine uit Nieuw Zeeland)…gaaf hoe de hele zaal in beweging komt..Maar nog mooier de kracht die er van uit komt. Kippenvel!

Ik ga even naar de hal..daar staan allemaal lekkere dingen klaar. Daar loop ik even langs op. Dit is wel waar ik van houd. Meer bewustwording over het eten. Ik pak een lekker watertje, praat even kort bij met een bekende. En ga daarna weer terug naar de zaal…..Michael praat over verbeeldingskracht. ‘Veel groten der aarde zijn niet rijk geboren’….. Visualiseren, dat is de truc! Waar je aan denkt, dat trek je aan. Daarom zijn negatieve gedachten “gevaarlijk” en wil je ze niet. Maak je dus niet druk over wat je NIET wil. Want daarmee trek je onbewust steeds meer negativiteit aan. De wet van de aantrekkingskracht!!!

Leef je leven al zoals je het wil! Gewoon DOEN wat je op’schrijft’.. bijvoorbeeld doormiddel van affirmaties… hierdoor kun je jezelf herprogrammeren. Schrijf op van die gele post-it briefjes een affirmatie. En plak die door je huis heen. Gewoon om jezelf even te herinneren. Ervaar eens wat er gebeurd als je dit dagelijks tien dagen achter elkaar doet… vanuit positiviteit een affirmatie schrijven, vanuit overtuiging………

De wet van de aantrekkingskracht werkt ALLEEN VANUIT JE DANKBAARHEID!! Leef je vanuit dankbaarheid, vanaf dat moment zullen dingen veranderen in je leven…

Ik schrijf al mooie woorden van Michael snel en met steekwoorden op. Ik wil niks missen. Wat een wijsheid. Of eigenlijk ook niet. Eigenlijk weten we dit allemaal wel. Alleen nu Michael ze zo zegt denk ik “oja”… Erg fijn deze woorden zo bij elkaar te horen. Ze inspireren me.

En dan…. een mooie lange meditatie met AnurA. Hij komt binnen. Om me heen zie ik als ik stiekem kijk tranen… “maak contact met jezelf”…..en die heldere stem van AnurA. Ik ga mee met de stem van Michael. Ik zie wit licht, ik zweef…. wow……….. Dit is fijn. Even helemaal weg. Dan hoor ik Michael vragen of we gaan staan. Iedereen nog met ogen dicht. Staan. In je kracht. ” strek je armen maar, klaar om te ontvangen!!”….. We staan stevig..ik voel me sterk…. “wanneer ik zo aftel….mag je je ogen openen… laat je dan horen hoe sterk je je voelt”

WHAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

Wow….. nog heel even herhaald Michael met de zaal wat er vandaag genoemd is. Maar ik zit in mijn eigen coconnetje….. yeah im ready!

Wat ik mee neem naar huis? De vraag die Michael aan de zaal stelt…. Nou…. na een zware week weet ik dat ik de liefde van mijn leven mee naar huis neem..en dat ik rete dankbaar ben voor alle lieve mensen om me heen. Want wat waren jullie berichten deze week mooi en hartverwarmend. Ik vond deze week spannend, moeilijk maar wist door jullie precies wat er te doen stond….🙏

Wij gaan lekker naar huis! ❤ Morgen weer een mooie dag Maximum Potential!!

8 gedachten over “Focus…..”

  1. Hmmm ik ben niet zo van de motivatie sprekers . Hoewel ik vind dat ze vaak ook wel sterke punten hebben vind ik het vaak ook echt over de top . Ik ben benieuwd of je er iets aan gaat hebben

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s