Excuus Truus & Lamzak…

In alle vroegte rijd ik met mijn Liefde naar de Basiliek in Veenendaal. Dag twee van Maximum Potential, hét persoonlijke-groei event van Nederland. En misschien zelfs van de Benelux. Georganiseerd door Michael Pilarczyk en zijn Mastermind Academy. 

Eerst maar eens een cappuccino… Mijn Liefde gaat gelijk aan het werk. En ik, ik ga rustig zitten en laat eerst maar eens alles op me in werken. Wat een boel mensen lopen er rond. Mensen die er voor zorgen dat alles goed verloopt. Weet je wat ik zo opvallend vind; stuk voor stuk zijn het allemaal hele lieve mensen. Erg vriendelijk. Zittend zo even nog helemaal alleen in een lege zaal besluit ik vandaag een halve dag mee te pakken. En deze ook bewust in de zaal te voelen.

Al heel snel raak ik met twee vriendelijke mensen aan de praat. Het gaat over coaching, het gaat over Michael en hoe ze de eerste dag al ervaren hebben. Dat er al een bewuste keuze is gemaakt; een dansschool starten, en dan vooral voor singles. Of voor de vrouwen van wie de man niet bijster graag mee gaat. Ohh haha, ‘schatje ik denk dat ik me vast alleen inschrijf’……. *wink* 

Door de speakers galmt ‘wake me up’ van Avicii. De dag begint. Energiek, met een groepsfitness… hahaha mannen met veel souplesse in de heupen voor me. Maar iedereen met grote inzet. Fijn! een mooi statement, lekker om zo een dag te beginnen. En dan is Michael er weer….hij legt uit dat je het verleden kunt zien als een leerschool. Je leert er van… Wat moet je veranderen om te komen waar je wil? Iedere keuze die je maakt bepaald je koers. Vaak ben je je te veel gaan gedragen zoals je denkt dat anderen dat willen. Uit angst? Onzekerheid? Ga kijken wat je blij maakt. Leef je leven op basis van jouw eigen regels

DROOM…………je wil iets ……………………..je kan iets ……………………..deel dit met mensen om je heen

Vind mensen om je heen die jou het kunnen leren. Zorg goed voor die mensen, mensen willen aandacht…en zij kunnen jou helpen groeien. Maar jij bepaalt koers, jij bepaalt de richting; leef je mooiste leven!!! En problemen doen zich altijd voor. In ieders leven. Los gelijk je probleem op, om later maar eens te gaan kijken naar de oorzaak. Je blust immers ook eerst het brandje, om daarna te kijken wat de oorzaak was. Ieder moment in je leven is om van te leren. Maak zaken meetbaar, en creëer daarmee helderheid. Hoe je praat en hoe je luistert, wees een positieve persoonlijkheid.

het enige wat je hoeft te doen, is beslissen wat je doet met de tijd die je is gegeven

gandalf in the lord of the rings

Michael spreekt mooi, Michael spreekt makkelijk. Met de nodige humor. Regelmatig worden er opdrachten in het werkboek gemaakt. En krijg je tijd om met je buurman in gesprek te komen. Bijvoorbeeld over je persoonlijke waarden… Een heel mooi punt om eens goed bij stil te staan. Er lopen ook coaches van de Mastermind Academy door de zaal om je op weg te helpen bij bijvoorbeeld vragen. Stuk voor stuk mooie mensen met ieder hun eigen mooie verhaal. Ook ooit in contact gekomen met Michael. En uiteindelijk op eigen kracht succesvol geworden. Stuk voor stuk inspiratie volle mensen… Net als de lieve ‘blauwe smurfen’….. Maar nog steeds denk ik na over mijn persoonlijke waarden. Bovenaan heb ik gezondheid gezet samen met persoonlijke groei. Op de voet gevolgd door liefde, plezier en financieel onafhankelijkheid overgoten met een jasje van zekerheid. Ik blijf flink doorschrijven in mijn notitieboek. Wat een boel informatie. Ook al hoor ik het niet voor de eerste keer, mijn hoofd stroomt over van informatie. Maar ik wil het ook echt allemaal tot me nemen. Want alles wat gezegd word is interessant, en alles is ook zo herkenbaar. Niks geen zweverig geneuzel. Maar gewoon klare duidelijke taal. Nee het gaat er niet om wat je doet, maar hoe je het doet. Weet wat je zoekt, dan kan je de focus stellen.

Maximum Potential; your life to the next level….

Michael Pilarczyk

Je kunt nooit groter worden als de gedachten die je hebt. Denk niet in beperkingen…. What you imagine you become….’vindingrijkheid’ is dan ook een veel genoemd woord vandaag. Ga niet lopen excuus truusen of lamzakken; JUST FUCKING DO IT!!! Is de duidelijke taal van Michael. En daarmee sluiten we het ochtend programma af. Er staat een heerlijke lunch te wachten… Ik doe me tegoed aan een onwijs lekkere pompoensoep. Ik ben enorm dankbaar. Ik voel me een enorme bofbips… Mijn Liefde laat ik lekker nog even werken. En al die mooie inspirerende mensen laat ik drukpratend achter in de Basiliek in Veenendaal. Ik ga naar huis. Knuffelen met mijn meisjes. Om alle informatie even te laten bezinken. Zodat ik binnen 24 uur een harde keuze kan maken. Een keuze die me verder zal helpen in mijn persoonlijke groei. Een keuze die me weer een stap dichter bij mijn mooiste leven kan brengen..

#ik hou er zo van #jemooisteleven

2 gedachten over “Excuus Truus & Lamzak…”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s