je bent niet alleen.!


Als je even wil praten, dan zal ik er voor je zijn! Je bent niet alleen, je kunt het aan me kwijt!

The Passion 2019

Helemaal alleen.. Veel mensen voelen zich alleen. De eenzaamheid is groot. Voor mij zó herkenbaar. De strijd tegen borstkanker moest ik alleen aangaan. Hoeveel mensen er ook om me heen stonden. Ik moest zelf vechten. ‘ op een armlengte afstand maar mijlenver van me vandaan’…..Vooral toen de oncoloog zei; je bent klaar! Dan word er verwacht dat je zo snel mogelijk weer kan werken, alles weer gewoon verder kan. Maar niets was meer als daarvoor!!!! Neptieten, gescheiden van mijn man, vertrouwen in mijn lichaam kwijt…… heel bang………..heel eenzaam. En ineens was iedereen weer druk. Iedereen moest weer verder. De tijd van ‘zeuren’ is voorbij. Nu had iedereen zijn eigen dingen, en ik………. Ik was alleen, alleen met twee kinderen….Had nog lang mijn fysieke kracht niet terug. Maar tijd om er bij stil te staan was er niet. Ik was immers ook nog mama, en zonder man. Dus moest er gezorgd worden voor mijn twee kleine kinderen……

‘je bent niet alleen, ik zal er voor je zijn’

In Nederland is 30% van de mensen eenzaam. We lijken veel beter bereikbaar. Maar desondanks hebben we minder contact. Het lijkt wel of het menselijk contact steeds schaarser is, en de kwaliteit daarvan steeds zeldzamer wordt.

Besef je dat je bruggen bouwt, zolang je maar van iemand houdt…..We zullen overwinnen!!!

Nick en Simon

Het viel mij zwaar. Er waren heel veel oneffenheden….. mijn pad was moeilijk en kende diepe dalen. Ik vocht. Leerde juist in deze tijd de mensen pas écht goed kennen. Streed mijn strijd, soms….. nee….MEESTAL een erg oneerlijke strijd. Want ik had er immers toch ook niet om gevraagd borstkanker te krijgen.. ik kon mijn eigen baby niet eens voeden toen ze huilde om een flesje. Ik had de kracht nog niet door de operatie aan de borstspier…dus moest ik mijn baby laten huilen, en naar buiten lopen om te vragen of mijn buurman even tijd had mijn kindje uit de box te halen om te voeden. Oneerlijk omdat ik tijdelijk werd afgekeurd voor mijn werk, maar ik deed gewoon mijn werk. Alleen bij escalaties vroeg ik om hulp…..Oneerlijk omdat ik moest vechten van seconde op seconde….. En tijd om te ‘rouwen’ …….had ik niet! Dat ik er sterker van ben geworden snap ik nu wel. Maar die eenzaamheid zal ik nooit vergeten, zou ik nooit iemand gunnen. Nu bouw ik bruggen die me verder brengen, naar de mooie mensen om me heen. Nou bouw ik bruggen om anderen te vertellen over die eenzaamheid. Niet omdat ik aandacht voor mijn verhaal wil, maar omdat ik aandacht wil hebben voor hen die zich eenzaam voelen..

samen sta je sterk

Wees lief voor elkaar. Wees positief. Wanneer je een productieve houding laat zien komt de hulp van zelf jouw kant op. Dat is nou eenmaal de wet van de aantrekkingskracht.

Ik ben er voor jou. Ik hoor dat je roept. Heb je gevecht al gezien. En help je door dat inzicht ook te krijgen. Dat voelt soms hard en wrang. Zo aardig lijk ik dan niet te zijn. Maar uiteindelijk zie je wel wat ik bedoelde. En ben je trots omdat je het gevecht gewonnen hebt. Ik laat je niet alleen! Ik zal er voor je zijn……ik sta aan je zij!!

the Passion…

Liefde is intens, liefde is fijn. En zo hoort het te zijn. Liefde voor je medemens, Liefde voor jezelf. Geef de ander zoals jij zou willen kunnen nemen. Maaarrr ga er nooit vanuit dát je neemt….Wees oprecht. Samen staan we sterk


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s