Leef je droom…. today’s peace!

Tweede paasdag… zittend in de grote loungebank in de tuin, genietend van de zon op mijn gezicht…ruik ik de vers gebakken broodjes in de oven….. De vogeltjes zingen nog steeds het mooiste lied….IK GENIET!…..de tuindeuren staan wagenwijd open, ik hoor de geluiden van iedereen die wakker word.

Waarom doen we wat we doen? Wat willen we écht? Ben je JIJ??? Gister schreef ik hoe je het paasverhaal kan lezen (zonder fratsen… .. ..) Vandaag is de dag om helderheid te creëren.. Welke gedachten houden je het meest bezig? Vragen? Plannen? Heeft het te maken met je werk? Iets met jezelf? Of over je relatie? Zijn het misschien aannames? Maak het niet groter als het is…. Waar komen deze gedachten vandaan? Hoe zijn ze ontstaan? Komen de gedachten uit gevoel of feiten? Waarom doen we wat we doen? Welke prioriteiten maakte je, wat deed je liever? Waarom niet daarvoor gekozen? Waarom?

Het is niet zo zeer belangrijk dat je weet waar je heen wil. Maar dat je weet waar je staat!!

Vrij vertaalde citaten, uit Meditation Moment, naar mijn leven….

Worrying does not take away tomorrow’s troubles. It takes away today’s peace!

time to relax

In de andere hoek van de tuin hebben de jongste en mijn Liefde zich op de bank genesteld. Een fijne plek onder een zonnedoek, die prachtig uitkijkt over de uitgestrekte weilanden… De oudste hoor ik in de verte onder de douche spetteren. Ze zit in haar eigen wereldje. Niet makkelijk om puber in de huidige tijd te zijn. Maar ze doet haar best….. heel even mijmer ik verder, het duurt niet lang…hoe zouden mijn meisjes worden als onafhankelijke vrouwen? Wat zullen ze gaan doen? Hoe zouden zij in het leven komen te staan?

Leef je droom…

Een dag helemaal invullen zoals jij zou willen… hoe zou die er uit zien…met wie…. jouw mooiste dag………………..Ik luister naar een meditatie die ik nog niet gehoord had van Michael Pilarczyk. Ik hoor hem half. Want ik merk dat mijn gedachten een andere gang maken. Meditatie, ik had er tot een jaar geleden niet aan moeten denken. Maar eerlijk is eerlijk, het brengt rust. Het geeft mij in ieder geval nieuwe inzichten. Ik durf te zien hoe mijn mooiste leven eruit ziet. En besef dat ik lang stil gestaan heb. In ‘dienst gestaan’ heb…. Het is nu mijn tijd. Ik bedenk me hoe mijn mooiste dag een week kan worden, en daarna een jaar………….” denk aan drie dingen, die je in de komende 12 maanden wil waar maken…….iets wat je echt wil doen, wat je echt wil bereiken, of wil hebben…..” “Wat zijn je doelen, wat wil je waarmaken.. zie het voor je” Hoe zou het zijn als je deze concrete doelen over een jaar hebt waargemaakt? Visualiseer jezelf naar dat moment over een jaar dat je deze doelen hebt waargemaakt. Beleef je jaar…………

De intense rust overvalt me. Ik merk dat ik amper schrijf en vooral met mijn gedachten weg vaar. De gedachten zijn maar sterke dingen. Ik hoor Michael op de achtergrond….. en besef terdege…. Dit wat ik me kan visualiseren, kan ik ook waarmaken. Niets of niemand zal mij tegenhouden….! Ik denk aan het paas verhaal…….. Ja mijn ‘sterfmoment’ was tijdens mijn ziekte… en daarna ben ik opgestaan. Om nu in een 2.0 versie verder te gaan. Een geheel ander persoon. Mijn eigen weg. Mijn dromen die ik voor onmogelijk hield, worden nu werkelijkheid.

Tweede paasdag… het is een dag in totale ontspanning. Liefde en Nabijheid.Dromen en Visualiseren over morgen. Afgewisseld met een duik in de heerlijke jacuzzi in de tuin, een knuffel van mijn liefsten. En het vertrouwen hebbend in mijzelf…… Ik leef mijn mooiste leven, ik ben het waard!!! Kracht! Liefde! Ik leef vanuit dit vertrouwen….#jemooisteleven

ps. Welke drie doelen heb jij opgeschreven?

Als je weet wat je bestemming is maakt de weg er naar toe niet uit!!!

michael pilarczyk
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s