Oranje boven Kingsday…

27 april. Het zonnetje schijnt flauw, maar EY het is feest!! hoeseeeyyy hoeseeeyyy voor de Koning! Nederland kleurt oranje. Iedereen mag geoorloofd gek doen. De kleedjes worden van zolder gehaald, de stoftrekkende verhuisdozen met oude meuk worden tevens naar beneden gehaald. En de kids worden ermee op pad gestuurd…pa en ma ongelimiteerd aan de oranje bittertjes…. hahaha…… gek volk eigenlijk die Hollanders.

geniale reclame van bol.com

Maar een saamhorigheid om U tegen te zeggen. Mocht wel weer eens. Op die voetbal mannen hoeven we immers ook niet meer te rekenen.. Gelukkig blijkt de vrouw toch weer het sterkste geslacht te zijn. En helpen zij ons nog eens aan voetballende oranje feestjes. Vandaag kijken we weer naar de ‘kleedjes’ van onze prinsesjes. Maar in het voornaam ook naar Mama Maxima. Och…. geeft niet…. papa zit toch aan het pils 😉

Oranje Tulpen, Hollandsers kunnen we het niet maken

Briljant hoe alle reclames op het oranje inspringen. Vind ik als oranje liefhebber helemaal niet zo erg. En dan even niet oranje in de zin van het Nederlands Elftal, ook niet de koninklijke familie (sorry Lex) maar gewoon de kleur!!!

“oranje is een secundaire kleur die ontstaat door vermenging van de primaire kleuren rood en geel”

‘ik ben oranje en ik dans door het leven, als het even kan boven op tafel! Ik ben een vrolijke, warme flirt altijd op zoek naar vreugde. Plezier. En het liefst samen met jou. Samen zijn, samen delen, samen werken kortom SAMEN! Dat komt omdat ik me graag verbind met de wereld om me heen. Dat geeft me een geborgen gevoel en dat doet er toe voor mij.

ik ben oranje, collegiaal en ben dol op verbinden, mooie samenwerkingsverbanden ontwikkelen want 1 plus 1 is voor mij geen 2 maar 11!

Ik ben oranje, ik ben een voeler. Dat zit me wel eens in de weg. Want ik zet mijn eigen gevoelens dan makkelijk opzij en cijfer mezelf weg… Beetje dom hè.

oranje, kleur van vreugde en grenzeloos genieten!

inspirerend leven.nl

het toppunt van Nederland

proost!

Ja dit is toch wel ons grootste Nationale erfgoed onderhand. Samen hand in hand, want we laten niemand in hun hempie toch staan….. Ik persoonlijk vind het gewoon een rete gave kleur! Ik denk dat ik er nog maar een oranje tompouce opneem. En dan vanavond in mijn oranje onesie op de bank wegkruip. Waarschijnlijk met een koud pilsje erbij…

#lex van harte #jemooisteleven #oranje boven #vreugde #plezier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s