Peaceful Minds

“listen to the wind, it talks.

Listen to the silence, it speaks.

Listen to your heart, it knows”

Wat is dit toch fijn…..! Dat gevoel dat je weet dat dit je juiste koers is. Dat gevoel wat je altijd al droomde. Dat gevoel wat heel intens is, maar waar je nooit bij kon komen. Alleen in je dromen….

Een goed begin is het halve werk

Wow.. een heel kort maar minstens zo inspirerend ‘gesprek’ vanmorgen zet me aan het denken. Mijn enthousiasme, mijn enthousiasme die door velen op de vroege morgen word vervloekt.. mijn enthousiasme die regelmatig word bestempeld als ‘stuiterend’….. míjn enthousiasme wat ik kan gebruiken, wat ik kan omzetten. Míjn enthousiasme is het goede begin. Al het halve werk op mijn koers naar mijn mooiste leven. Maar joh wat geniet ik nu al van seconde op seconde. Hoe mooi dat ik nu op de vroege morgen zo intens kan lachen om een kort ingesproken enthousiast en welgemeend berichtje…. (ik ben niet de enige stuiterbal 😉 )

Positiviteit is denk ik het toverwoord. Positief denken is waardevol. Positief denken maakt je leven leuker. Niets is goed of slecht. Wanneer je positief in het leven wilt staan is het belangrijk om echt te beseffen dat goed en kwaad niets meer zijn dan afspraken met jezelf en de mensen om je heen. Je bent een gemiddelde van de 7 mensen die het meest om je heen zijn. Dus omring je met de juiste!!! Gedachten overkomen je niet, je creëert ze. Negatieve gedachten ontstaan in je hoofd omdat je ze toelaat. Geef een negatieve gedachte de ruimte, en voor je het weet vormt het zich tot een enorm ‘doemscenario’…. Positief denken is de weg naar liefde en eenheid. negatief denken is de weg van angst/ de weg naar afzondering. Geen van twee is ‘goed’ of ‘slecht’…. jij bepaalt je eigen koers!!

” geef je gedachten de aandacht die het verdienen. Geef het de ruimte om een positieve spiraal te creëren .. Richt je op de positieve kanten van het leven, en merk hoe je leven verandert”

Jelle Hermus

Ik heb het ook gedaan. Zoals Michael Pilarczyk vaak zegt; negativiteit elimineren… Best spannend. Je hebt het immers altijd zo geaccepteerd. Zo leefde je immers altijd al je leven. Maar “als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg!”

Laat bewustwording dan het sleutelwoord zijn! Bewustwording is essentieel voor ultiem geluk. Een gelukkig leven zonder beperkende gedachten. Bewustwording is de weg voor moedige mensen….. We denken dat we leven vanuit ons denken, maar dat is niet zo. We leven vanuit onze onbewuste programmering. Dus het gaat om bewustwording van je gedachten, van je emoties en vooral van alles wat er op een dieper niveau in je omgaat….Bewustwording is de sleutel tot geluk!

En met een positif mind ben je dus al goed op koers naar je mooiste leven………Wat een enthousiast gesprek in de ochtend toch een kadootje kan zijn voor de rest van je dag!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s