Zet vrouwen bij elkaar…

‘Rij even iets meer naar het midden, niet zo op de stippellijn……mn tieten schudden!’ …….En de toon voor deze dag is gezet!! ‘ohhhh neeeeh die drempels, MN TIETEN….’ ‘hoooiiii meneer de soldaten die voorbij lopen, haar tieten vliegen omhoog..’

Vrouwen, zet ze bij elkaar……. en je krijgt de beste bodem voor een nieuwe blog. hahahaha.

En je poep- en piesgehalte gehalte schiet omhoog

‘neeeeh, je moet hier rechtdoor, en daar weer rechtsaf’ Ik zit in de auto met twee collega’s. Ik rijd. En aangezien ik een kei, AHUM, in de weg vinden ben..laat ik dat over aan de andere twee. ‘let op, vaginatie zegt dat je daar met de bocht rechts moet’ ‘joh parkeer daar maar gewoon, we lopen de rest wel’……… oh oh oh…. We gaan vanavond uiteten voor het afscheid van een lieve collega van ons. Ken je dat, 9 vrouwen en twee mannen samen aan een grote ronde tafel? Dan heb je toch bijvoorbaat al medelijden met de twee mannen?? NOU DAT HOEFT NIET HOOR.

Iedereen is er, we zijn compleet. Met genoeg geluid komen we binnen bij een hippe aangelegenheid. Een industriële look kijkt ons aan. En een meisje van de bediening wijst naar de ronde tafel aan de zijkant. Iedereen loopt redelijk gedwee achter elkaar aan. Ik kijk wat om me heen. Ik kende het alleen nog maar van bij zomerdag op het terras. Aan tafel worden de wijntjes besteld. Ik ben BOB vandaag dus ik hou het eerst maar eens bij tonic. 24 jaar… 24 jaar!! werkte onze lieftallige collega op de locatie! Doe het haar maar na hè, waar hoor je het tegenwoordig nog. Dus genoeg bagage en stof voor mooie verhalen/herinneringen… Veel namen van cliënten komen dan ook over tafel. Regelmatig vergezeld met ‘ohjaaa’ ‘kende jij die ook?’… Gekke momenten, maar ook droevige momenten worden benoemd. Daar het bijna allemaal vrouwen zijn, en dan ook nog eens uit de zorg, kon het niet uitblijven…. Het poep- en piesgehalte van de gesprekken gaat met de minuut omhoog. Nee hoor, nog steeds hoef je geen medelijden te hebben met de twee mannen. Als je weet dat de beide mannen al tientallen jaren samenwerken, snap je dat dit alleen maar versterkend werkte op de gesprekstoffen… En ondertussen genieten we van het heerlijke eten. Allerlei grote tapas bordjes komen op tafel. We proeven naar lieverlust. Geven bordjes door aan elkaar ‘deze is lekker, proef maar eens’…. Tuurlijk eet 1 collega dan alle friet, hahahaha ‘toe maar, je moet goed eten, kijk eens nog een paar frietjes erbij..’ Maar eerlijk is eerlijk, het eten was van hoogniveau. Zou het de compensatie zijn van het niveau van onze gesprekken? Nou ja gesprekken….uhmmm… ik denk dat we wel hoorbaar waren in het gehele restaurant. ‘hmm deze is lekker hard’ Waarop een andere collega zegt ‘ haha dat zei de man vannacht ook!’ 🙂 Tja en als dan na een heerlijke toetjes ronde iedereen vol en voldaan is, er nog een piemel gemaakt word van de restjes op de borden…….tja dan is het tijd om op huis aan te gaan…..

‘nneeeee niet de drempelsssss MN TIETEN‘ OHHH intussen begeef ik het zo’n beetje. Buikpijn van het lachen word ik links rechts links gestuurd. Enigszins zigzaggend rijden we deze wijk van Arnhem uit. Ondertussen in de auto nog even napratend…. Ik breng de afscheidnemend collega thuis, doeg lieve zuster….kom maar snel weer op de koffie. En daarna duw ik mijn andere collega de auto uit ‘tjop tjop je bed in schat’……..Om zelf tien minuten later thuis de auto de parkeren “bestemming bereikt” ‘dankjewel vaginatie’ zeg ik hardop….. En hardop lachend loop ik naar huis. Het is al aardig donker. Dit was een leuke dag…Vrouwen bij elkaar….oh oh oh!!! HEEEEEL ERG

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s