ik pas niet in het hokje wat vrouw heet…

Vrouwen…….

Vrouwen…. die houden van shoppen. Heel lang en heel veel..! Vrouwen houden van theeleuten. Dan vooral compleet gemaakt met allerlei super zoete versnaperingen erbij. En als kers op de taart moet er uiteraard wel uitgebreid geroddeld worden. Maar vrouwen houden ook van koken, dat is hun recht dat aanrecht. Wel vergezeld door een lekker zoete witte wijn, ach rosé mag ook… Ja vrouwen, die huilen zo makkelijk bij aynil. Vrouwen houden van roze, van heel veel bloemetjes en tuttigheid. Vrouwen zijn de beste ouders die dragen immers negen maanden het kindje. Vrouwen zijn het sterke geslacht, of is het dan juist het zwakke geslacht……En daar begint het gedonder dus……………

ik ben geen vrouw……

Ik haat zoete wijn. Daarvan gaat mijn mond zo raar samen trekken. Geef mij maar een goede droge rode, en als het dan zomer is mag het ook een droge witte zijn. Maar laat dat zoete geneuzel maar aan mij voorbij gaan. Doe me dan maar een biertje. Als we het dan toch over dat lady like gepraat hebben. Shoppen…..IEUWWWWW….. Daar krijg ik groene vlekken van. Kleren die koop ik wel, liefst online, en anders gewoon alleen naar de stad en rechtstreeks op mijn doel af…AMEN! Nee ik kan er niet zo goed tegen…dat vrouwelijke gedoe. Vrouwen zeuren zo. Praten ellenlang er om heen. Maken er wollige verhalen van. En het liefst ook in geheel achter iemand zijn rug….ik heb een kloofbijl in mijn tuin liggen. Hak wel mijn eigen houtjes. Gewoon to the point. Nee joh een vent ben ik ook niet. Alhoewel, zonder tieten, zonder mooie taille….Neeeee gek! ik ben blij een meisje te zijn, heb ik niet zo’n lastig zwabber ding tussen de benen hangen.

that’s me

Mijn eigen mooie ik…

Ik hou van de F1, kijk graag naar de oude variant daar van; Goodwood! Mijn Liefde is een kanjer in de keuken. Kookt de allerlekkerste risotto. En ik ben de beste in alles opeten. Tja zo heeft iedereen waar hij of zij goed in is. Zo ervaar ik steeds meer en meer mijn eigen ik. Mijn eigen keuzes. Mijn eigen doelen. Weet je…. het voelt HEERLIJK. Ik drink graag een whiskey, hou van ondergoed uit de jaren ’50. Evenals de prachtige jurkjes van toen. Ik klus zelf aan mijn huis. Hou van mooie auto’s. En een band verwisselen van mijn auto lukt me ook wel. Ik praat graag, ik praat rechtstreeks, daar zitten geen doekjes omheen. Maar lekker ff zoetsappig bij All You Need Is Love janken is ook fijn. Sommige vinden mij hard, maar ik noem het duidelijk. Praat en doe gewoon. Niemand is groter of beter als mij, maar ook andersom ben ik niet groter. Hooguit dat ik twee koppen langer ben. Sterker nog, ik hou heel erg van mijn hakken, het liefst gewoon tien cm… Maak er dus maar drie koppen langer van. Maar toch is iedereen gelijk. We hebben allemaal die zelfde behoeften. Of we nu jongen of meisje zijn. Of we nu rijk of arm zijn. Of we nu gehandicapt of hoogbegaafd zijn…...JE BENT MOOI ZOALS JE BENT!

Believe in yourself. Jarenlang is de vrouw ondergeschikt geweest. En nog zijn niet overal de rechten van een vrouw het zelfde als die van een man. Geheel onterecht!!! Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten. Ook vrouwen kunnen grote bedrijven leiden. Ook mannen kunnen huishouden. Laten we gebruik maken van elkaars competenties. Die zijn er niet voor niets. Een verademing dat ik niet iedere dag in de keuken hoef te kokkerellen kan ik je zeggen. En mijn Liefde vind het zo ontspannend om met al die potten en pannen bezig te zijn. #wees de beste versie van jezelf #leef je eigen mooiste leven #believe in yourself

Een gedachte over “ik pas niet in het hokje wat vrouw heet…”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s