…van betekenis…wees die lach!!…

Je bewust zijn van jezelf. Het klinkt zo gemakkelijk als ik het zo zeg. Maar zo vaak hoor ik om me heen hoe moeilijk het in de praktijk is. Hoe vaak zijn het niet die dagelijkse beslommeringen die je opslokken. Druk druk druk. Maar begint alles niet met een gedachte? Je mindset….!? Weet je wie je werkelijk bent? Jij bepaald toch zelf wie je bent en wie je wilt zijn….Alles is resultaat van je eigen gedachten. De beleving van je leven zit in je gedachten. Jij kunt dus zelf die keuzes maken…. Actie zet woorden en gedachten in beweging! Alles wat je je kan bedenken kun je waarmaken!

You attract what you are ready for

Vooral door mijn werk word ik me regelmatig steeds bewuster. Enorm dankbaar. Enorm dankbaar als ik dan de ouders met onze ‘jongens’ als kinderen zie. Wat een strijd hebben zij al gestreden, en strijden zij soms nog steeds. Hoe oneerlijk is de wereld dan. Hoe dankbaar ben ik dan als ik een heel klein stukje hen mag helpen. Onze ‘jongens’ hebben er ook niet om gevraagd te zijn om wie ze nu zijn. Ze hebben ook gewoon dezelfde behoeftes zoals wij die hebben. Waarom moeten zij daar dan veel harder voor vechten voor ze dat krijgen? Dan ben ik toch maar erg dankbaar met mijn eigen positie. Dankbaar dat ik van waarde mag zijn. En ben ik bewust, bewust van mijn eigen plekje.

Believe in yourself

Ik word me steeds bewuster van mijn eigen gedachten. Merk ook steeds meer hoe krachtig die gedachten kunnen zijn. Dat juist die gedachten alles beïnvloeden. Juist door niet te oordelen komt er rust. Als je wil dat er in je leven iets veranderd, zul jij dus moeten veranderen. Wanneer jij dan veranderd zul je ook merken dat de wereld om je heen mee veranderd. Geluk zit al in je. Laat alle negativiteit gaan, en je zult het gaan ervaren. Let maar eens op waar je aandacht momenteel steeds heen gaat. Geloof in jezelf! Leef vanuit vertrouwen!!!

Voor mij is dit een reis die ik het afgelopen jaar vooral heb ingezet. Bewustwording, niet oordelen, mijn eigen mooiste leven leiden.

wees de lach om een traan op te drogen!

Van betekenis zijn..

Niet iedereen is dus helaas op dezelfde manier bedeeld. Oneerlijk is dat zeker. Maar we kunnen wel iets doen voor elkaar. Van betekenis zijn voor de ander. Dat hoeft niets groots te zijn. Dat kan alleen al met die spreekwoordelijk lach die de traan opdroogt. Heb je meer in je mars? Waarom dan niet eens een moment denken aan een ander, die misschien ook wil zijn zoals jij.. maar door beperktheid niet zo ver komt.

Ik mag vandaag weer naar ‘mijn’ jongens. En prijs me dan weer gelukkig met deze mooiste baan. Dat ik heel even van betekenis kan zijn. “Bianca lief” is dan ook wel de kers op de taart wanneer een cliënt dat tegen me zegt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s