trouwen, is vrouw houwen ;-)

En dan is het zo ver… al heel lang heb je er naar toe geleefd. Zo’n dag waar je al heel lang van te voren mee bezig bent. Zo’n dag die op ieder werkeloos minuutje wel even de revue passeert. Zo’n dag waar je als kind al over droomde… wij meisjes hebben dat het meest. Vooral hoe we er dan uit zullen zien. Welke mooie kleding we dan aan hebben. In de kleine-meisjes-dromen is het vaak nog een Sissi jurk, met een heleboel dwarrelende bloemblaadjes om ons heen. En dan is het zo ver…..

Na maanden van voorbereiding. Na de laatste perikelen ook strak getrokken te hebben…; Mijn zusje gaat trouwen! Mijn kleine zusje…. allang volwassen en mama van twee spruiten. Maar voor mij nog altijd mijn kleine zusje…..Ze gaat trouwen..

Trouwen… de laatste tijd hoor je het toch weer meer. We gaan trouwen! Na jarenlang alleen maar te horen dat men ging scheiden. Is trouwen toch weer booming. Mag het toch weer de kers op de slagroom van het taartje zijn.. Word het weer gezien als meerwaarde. Als romantisch ten top! Trouwen mag weer..

de kers op de slagroom van jullie taartje..

Trouwen….. jeempie, dat is voor mij al weer heel veel jaar geleden. 2001 om precies te zijn. Ik weet het nog precies. Ik wist het ook, trouwen doe je maar 1 keer dus doe ik het goed. Ach laten we het er op houden dat ik nog ‘kinderlijk’ naïef was.. toen wist ik gelukkig nog niet dat ik in 2011 zou gaan scheiden. Dus was die ene dag in augustus een mooie.. Met alles er op en er aan. Mijn mening over trouwen is eigenlijk ook niet veranderd. Trouwen doe je als kers op je relatie. Trouwen doe je als het puntje op de i…. Maar eerlijk is eerlijk, in deze tijd is het geregistreerd partnerschap van dezelfde waarde. Dezelfde rechten, keuze mogelijkheid voor naamveranderen en aan elkaar verbonden….. Trouwen daarintegen is de romantische versie. Dus voor ieder wat wils…. (ik moet nog even met mijn Liefde praten, die ziet de romantiek nog niet zo…..hahahahahaha)

“Trouw me zonder ring, Trouw me zonder zegen.. Trouw me elke dag opnieuw, Laten we samen leven!”

voor mijn Liefde

Dé dag..

Alle mooie mensen bij elkaar. Iedereen heeft z’n beste pakkie aan. En de glimlach is van niemands gezicht af te poetsen. Slingers en ballonnen wapperen in de wind. De zon is gaan schijnen. Het plekje is idyllisch, de romantiek ten top. …..JA….. en ze leefden nog lang en gelukkig! Mijn kleine zusje in het wit, en ik wens haar alleen het allermooiste in bezit….#grote zus #trots op dr zusje #liefde #jemooisteleven

Een gedachte over “trouwen, is vrouw houwen ;-)”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s