Dream, work, stay focused and surround yourself with good people…….

Voor mijn Liefde…

Daar sta ik dan… een heel eind van huis. Ik zie wat bekende gezichten, maar ook meerdere gezichten die ik helemaal niet ken. Ik aanschouw het maar eens. Luister naar gesprekken, hoor links en rechts wat opmerkingen. Machtig interessant om te ervaren hoe verschillend mensen in het leven staan. Hoe er heel veel grote verschillen zijn in opvattingen van de dingen klein en alledaags. Hoe iemand heel gedreven de kleine dingen kan uitvergroten in een gesprek waarin dat er eigenlijk niet toe doet….Maar ook mensen klein en vol lof hoor spreken. Ieder woord weten raak te schieten. Prachtig om te merken dat daarin de leeftijd van iemand er niet toe doet. Of mensen van wie je het op het eerste gezicht niet verwacht, ineens een communicatief zeer hoog gesprek kado krijgt. Toch weer een goede leerschool dat oordelen alleen maar negatieve gedachten in je hoofd geeft. En van die negatieve sterke dingen in je hoofd krijg je een sterk vertroebeld beeld….Dus maar gewoon niet aan beginnen.. Ja ik vind mensen machtig interessant. Leer van alle ontmoetingen die ik in mijn leven heb. Zeker goed geleerd dat ik er voor moet zorgen de mensen om me heen te hebben waar ik me mee wil meten. Want je bent immers het gemiddelde van de 7 mensen die het dichtst bij je staan……

Puur..

Een boeren entourage, het uitzicht lijkt sprekend op dat bij mijn Liefde thuis. Daar waar ik zo graag kom, veel inspiratie kan vinden. Ik hou erg van puurheid, no nonsens afgetopt met een grote dosis puur natuur….. Het is dan ook altijd weer erg fijn om daar de oprit op te rijden. Met het grind onder de banden klinkt het in mijn oren als een orkest met een groots muziekstuk om ons weer binnen te halen…..Om uiteindelijk samen op de bank te ploffen met een koud biertje…

Dare to dream…

Samen filosoferen we er een eind op los… Ik als echte vrouw hoor natuurlijk gewoon alles. En gelukkig in het bezit van een heel groot relativeringsvermogen, vind ik het toch soms lastig alles te kunnen ‘plaatsen’… En met een mannelijke recht-toe-recht-aan gedachten gang is alles ineens een heel stuk makkelijker te begrijpen..want heel simpel; moet je alles wel willen begrijpen? Nee natuurlijk niet. Dat is ook duidelijk een dingetje van mij. Ik ben allergisch voor onrechtvaardigheid. Ik kom altijd op voor de zwakkere.. Dat er in de natuur gevochten moet worden, dat spreekt voor zich. Maar wel een eerlijk gevecht. Oneerlijkheid vind ik heel lastig. En het staat op mijn to-do list om het te leren parkeren. Ik hoef niet voor iedereen te zorgen. Dan is die recht-toe-recht-aan gedachten gang weer heel fijn om even te horen. Zo hoor je weer terug dat het belangrijk is je te ‘surrounden’ met de mensen waar je je mee wil meten.

“for those who dare to dream, there is a whole world to win”

Voltooid verleden tijd.. je gaat de toekomst in

Soms vind ik het erg lastig dat het verleden ineens heel even de kop op steekt. Je eigen verleden is al een lastig dingetje om dat gewoon netjes ingepakt in je rugzak te houden. Of nee, is niet moeilijk.. Ik laat het ingepakt, maak de rugzak soms open omdat iedereen er wel even in mag kijken.. maar verder, laten we daar eerlijk in zijn, staat mijn neus toch echt naar voren. Lastiger vind ik het verleden van anderen, zeker als het negativiteit aangaat waar ik niets mee heb. Ja dan is het lastig de focus op de toekomst te houden. Hoe gaaf en interessant ik mensen ook vind, negativiteit van sommigen vind ik wel een dingetje. Iedereen kent wel van die zeurende mensen, maar dan nog een schep extra. Namelijk ook nog een ordinaire mond en houding erbij… Oneerlijk en onrechtvaardig dat andermans geschiedenis midden op mijn pad ligt. Mijn pad, mijn reis naar mijn mooiste leven. Opzouten!! Nee heel soms ben ik echt niet lief…. Probeer ik wel de focus te houden. Maar is dat wel heel hard werken. Gelukkig ben ik een pitbull in gaan voor mijn eigen dromen. Dus trek ik altijd aan het langste einde…………Believe in yourself, heb de juiste mensen om je heen. Mensen die je helpen, de beste versie van jezelf te zijn……….. En ga voor je eigen mooiste leven!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s