Nr 1 lichaamsdeel van de vrouw?

Nou zag ik gister toch deze briljante foto genomen door (zoals William Rutten zegt;) “photoholic”John Wilhelm.. En kon maar aan 1 ding denken: Hangt het geluk dan toch af van een paar borsten????

Wij vrouwen groeien natuurlijk spreekwoordelijk 10 cm als er voor het eerst iets gaat groeien. Erwtjes op een plankje! Met twee meiden in huis maak ik dat dan ook weer twee maal opnieuw mee….Hoe trots kan iedere meid zijn. Net als dat eerste bh’tje….!!! ik weet nog hoe mijn eerste er uit zag. Het was een echte Sloggi. Tegenwoordig zou het doorgaan voor een soort van ’n met sport model..of te wel, het leek nergens op!!. Alhoewel Sloggi het tegenwoordig een stuk hipper doet hoor.. Wat dat betreft hebben de pubermeiden het tegenwoordig veel beter. Wat een leukerds hangen er overal voor jullie erwtjes..! nee…bij ons in de familie hebben we nooit vooraan gestaan toen de borsten werden ‘uitgedeeld’..

photo by John Wilhelm

Maar ach met een beetje push up kom je een heel eind. Vroeger vreselijk gelachen als ik met mijn beste vriendin uitging in Arnhem. Bij haar thuis gingen we dan omkleden. Dan stopten we allebei wel een setje sokken bij de bh in.. duhhh waar kijken al die jongens het eerst naar? Precies!! En lol dat wij hadden.

Ohhh en dan voor het eerst zwanger worden….OMG ik mocht 7 maanden Lolo Ferrari zijn. Ik had me een stel TIETUHH….Wauw wat was ik trots.. in plaats van mijn Btje (of lees maar gewoon beetje) had ik ineens een vette C.. (ik weet het, wij stonden echt niet voor aan…. maar ja wie het kleine niet eert……………)Dan wordt zwangerschap ineens een feestje. Nou ja, tussen al het spugen door dan…Nee dan toch stiekem liever gewoon mijn Btje gehad…Net als toen de borstvoeding opgang kwam….. Crappp…. ik wist niet dat tieten konden schieten. NEEEE laat die kinderen ophouden met huilen alsjeblieft, ik loop bijna leeg joh! Auwww niet je tandjes er op zetten kleine meid. Gruwel, en dan die tepelkloven…..

Of….. hebben jullie ook vast wel eens mee gemaakt. Ben je aan het afvallen. Na twee zwangerschappen zaten er immers toch heel veel kilo’s die wel weg mochten.. Dus ga je vol passie aan de gang. Op naar een slank en strak lijf. DAMMMNNN veranderen die stomme borsten in een stel verlepte theezakjes….

Zeg mannen ik weet niet zo goed wat er zo leuk is aan ons bos (voor mij bosje) hout voor de deur…….. Eigenlijk merk ik alleen maar ongemakken. Ook die ongegeneerde blikken van jullie. MIJN OGEN ZITTEN EEN STUKKIE HOGER!! Nee alleen toen ik puber was, en voor het eerst een paar rondingen kreeg vond ik ze leuk.

Nu vind ik ze kei stom. En ben ik rete boos op ze…. Waarom waarom… Door die stomme ziekte die borstkanker heet, moet ik mijn tante heel erg missen. (mijn gemis is natuurlijk in schril contrast tot dat van mijn nicht, neefjes en oom) en dan helaas ook ik zelf…….. Moest mijn borsten laten amputeren…… Het is oneerlijk. Gelukkig kunnen ze tegenwoordig in de medische wereld heel erg veel. Ook al krijgt 1 op de 6 vrouwen borstkanker. De afloop is meestal goed..

Nee geluk hangt niet af van een paar borsten. Maar soms kunnen ze je het wel moeilijk maken. Dus dan maar de focus op iets anders leggen; gelukkig ik ben gezegend met een dikke reet 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s