Damm, I want to break up..

Dear monday, I want to break up. I’m seeing tuesday and dreaming about friday. sincerely, it’s not me, it’s you!!

Mijn maandag checklist……koffie, koffie en nog eens koffie! En hoe begin jij deze maandag ochtend? Ohhhh ik dacht altijd; wat een onzin… Maar ik denk dat ik er toch serieus last van heb. Alhoewel ik zijn muzikale broertje leuker vind, heb ik nu met deze te dealen. Wacht…. eerst nog even een bakkie….

maandagochtend

Wat is dat toch? Die maandag ochtend is zo’n ruk moment. Het weekend was heerlijk. Weer zo fijn samen mooie herinneringen gemaakt. En niet eens dat we mega uitslapen hier in huis of zo.. nee zeker niet. Maar op maandag ochtend, is het toch echt ruk. Of ik tegen mijn werkdag op zie? NEEEEE ik heb het mooiste werk, met de fijnste collega’s en de cliëntengroep waar je een strikje om wil doen.. Wat is dat dan toch met die maandag?

if mondays were shoes, they’d be crocs

autistische trekjes..

Tja ik werk in de gehandicapten sector…. zouden mensen gewoon allemaal hartstikke autistisch zijn? Is de overgang van dat hele fijne weekend naar de werkweek te groot? Dan zou dat wel erg lachen zijn. Want die ras autisten (lees dit vooral zeer liefde vol) op mijn werk komen namelijk breedlachend en bijna rennend binnen op maandagochtend. En aangezien we er ook geen last van hebben op de vrijdagmiddag borrel dat het weekend er aan komt, zal het wel mee vallen met onze autistisch verwante trekjes….. Maar wat dan wel? Less monday, more coffee!!!

Some days, you need to create your own sunshine! Dus giet ik er nog maar een kopje koffie in. En kijk ik vooral heel bewust naar buiten. Joepie de zon schijnt ook echt. Wat ik ook zoek op internet, nergens word het me uitgelegd. Nergens lees je er feiten over. Het enige wat ik lees zijn de quotes…. soms te geestig! (sorry mannen!) monday must be a man, it comes too quickly!

create your own sunshine..

Ja en dan moet je er maar weer door heen. Na drie koppen koffie… sleur ik mezelf naar de badkamer. ai….. kijken of er aan mijn evenbeeld nog eer valt te behalen. Mijn twee loodzware benen, en neeeee ik heb geen wijn gisteravond gedronken, tjop tjop in een broek……….. “hey hoi lieverd, wat kijk je me mooi aan. Wat hadden we het fijn vannacht. Heerlijk warm samen. Ja verstrengeld in elkaar hebben we het heerlijk gehad vannacht…..tot vanavond lief bedje” ……….pff dit afscheid valt best zwaar. Ik weet het, na iets af te sluiten gaat er voor iets anders de deur weer open. De voordeur!!! grr…. Ach nee het valt ook best mee. Het zonnetje doet extra zijn best. En de liefste mensen wachten op mijn werk… trap onder mijn dikke kont, daar ga ik weer!

Fijne maandagochtend!!!!! In de auto speelt snoeihard een hele mooie BLUESSSSSSSS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s