De juiste persoon…

Je schrijft een niet al te lang, anders verlies je meteen de aandacht, stukje op een datingsite. Dat je daar al een stuk schrijft kost genoeg bloed zweet en tranen. Maar ach die mannen…. tja die mannen maken er een kort en krachtig stukje van. Iets als; What you see is what you get….Het is immers het meest belangrijke dat je snel een leuke bedpartner bemachtigd. De rest, ach is bijzaak…Mannen mitrailleuren al die vrouwen in razend tempo naar rechts… Vrouwen daarin tegen maken er werk van. Kijken wat uitgebreider naar het account. Maar is het dan per definitie zo dat mannen alleen op de sex uitzijn en vrouwen per definitie alleen een relatie willen?? Neeeeeeee…… het is gewoon een vee markt voor beide kanten. Swipen, kijken wat voor vlees je in de kuip hebt…En dan proberen of je een afspraak kunt maken… Waar is de tijd van flirten? Waar is de tijd dat je moeite doet voor de ander…….Tegenwoordig is het vluchtig… zijn we misschien ook niet heel erg kieskeurig?…. Kan liefde je overkomen??? Verliefdheid is in ieder geval niet af te dwingen

Druk druk druk…

Wat een toestand is het toch in de tegenwoordige tijd. We zijn allemaal druk druk druk… en dan willen we ook nog aan een leuke man/vrouw. Dus tussen alle bedrijven door blijven we gewoon swipen. Bijna een verslavende bezigheid. leuk…rechts….neeeee …hup naar links..en door….. We doen het allemaal. Iedereen is op een site geweest. Wie neemt er tegenwoordig nog tijd om ouderwets naar een kroeg te gaan. Wie neemt er tegenwoordig nog tijd om er echt werk van te maken….. aan de flirt???!

Mr right….. vind hem maar eens… heb jij ook van die duckface foto’s geplaatst, of een super leuke foto met een snapchat filter?? Neeeee dat vinden die mannen helemaal niet leuk… ook niet de foto’s met je vriendinnen of de foto met je hondje en je enorme zonnebril…….géwoon leuke foto en ff iets meer tijd voor een leuke pakkende tekst… gewoon kieskeurig zijn , én blijven……….. uiteindelijk past er op ieder potje een dekseltje, sterker nog ik denk dat er uiteindelijk wel meerdere ware liefdes in je leven kunnen komen. Het kan echt lukken!

Mijn kut is met de vut

Maar waarom staan we met z’n allen op de site? Willen we dan alleen maar de lusten en niet de lasten? Just for fun? Dan ook zo’n andere enorme hype; Mijn kut is met de vut dus ik gun mijn man die lusten bij een andere vrouw… ik kijk ff fijn toe….en neeeuuuuhhh ik ben niet jaloers. Ik gun hem dat moment…… ammehoela!!!! Nee die nieuwe hype die open relatie heet, geloof ik niet in. Dat je eerst alleen maar eens om je heen wil kijken is nog te begrijpen. Je valt nu eenmaal niet voor de eerste de beste… Maar gewoon met iedereen van bil blijven gaan, en je partner kijkt fijn toe…… hmm

De ware

Ja, die ene ware….. Bestaat die ene ware? Ik denk dat in een mensenleven er meerdere dekseltjes op jouw potje kunnen passen. Mr right loopt echt wel rond, en mrs right is er ook als je haar wil zien. Hoe je het ook wend of keert, de tijd is het enige toverwoord in deze. Wanneer je er aan toe bent dan zal je de persoon pas treffen. Dan is het jullie tijd!!! De juiste persoon naast je vinden, of is het ‘tegen het lijf lopen’? Hoe het ook gaat…. hij/zij bestaat!! Zelfs via Tinder kan het gewoon lukken!!! (look at me!) Ieder via zijn eigen weg. Of het nou ouderwets flirtend is, of swipend op een datingsite.. Dat is zo mooi, alles kan tegenwoordig. Doen waar je je goed bij voelt. Of gewoon meedoen aan de datingsites omdat je niet anders kan in je drukke leven. Wees gewaarschuwd, het is verslavend al het swipen. En ineens is daar dan de melding boven in je telefoon scherm, je hebt een match! ENJOY

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s