er was eens….*1

een gedachten…

Gedachten het zijn sterke dingen. Alle zweverige mensen en blabla goeroes schrijven daar over. Dus zal er wel waarheid zijn. Als je maar iets écht heel graag wil, dan zal het je lukken..

Nou is dit al tientallen jaren mijn grootste gedachten….mijn diepste wens, die ik iedere dag wel door mijn gedachten laat gaan. Ooit toen het begon jaren geleden, en ik het hardop vertelde aan de mensen om me heen, werd ik voor gek verklaard. Alle doemsenario’s kreeg ik op een presenteer blaadje. Maar weerhield me niet van dromen.. Ik vertelde mijn dromen alleen zelden nog hard op. Alleen heel af en toe als er iets uit mijn droom in de werkelijkheid voorbij kwam, dan zei ik het weer heel even hardop… ‘Zie je wel!’

mijn mooiste leven…

Mijn gedachten waren nog een soort ruwe diamant. Prachtige ideeën en de mooiste dromen. Ik wilde de dromen wel basseren op feitelijke info, dus struinde ik uur na uur het internet af. En mijn beelden in mijn dromen werden steeds verfijnder… Ik kon de koffie uit mijn dromen nu al ruiken. En de kopjes waar het in geserveerd werd kon ik al zien… Maar ik ben net een spons als het gaat over mijn grootste gedachten, mijn diepste wens. Dus ik blijf nog steeds info opzuigen. Ik verdiep me in het land, ik verdiep me in de mentaliteit van de mensen, ik verdiep me in tradities en gewoonten, ik verdiep me in alles wat geel en blauw ademt…..Nee ik ben er nog nooit geweest. Maar dat staat nu bijna te gebeuren.

think and grow rich..

Al tientallen jaren mijn diepste wens… en nu word het stap voor stap steeds meer werkelijkheid. Ruim een jaar geleden had ik het geparkeerd, ik had bedacht dat het me toch niet meer zou lukken. Waarom ik dat toen dacht?? Ik weet het niet eens meer. Mijn Liefde heeft me heel goed duidelijk gemaakt dat als je het écht wil, het je ook gaat lukken…net als bijvoorbeeld Henry Ford… een gewone jongen met grootse ideeën, en wie kent zijn auto’s heden ten daags nou niet. En lees je verder in Think and Grow Rich krijg je zo nog een legio aan voorbeelden…Ja mijn Liefde gaf me het laatste zetje om van die Diamant een steeds mooier stralend exemplaar te maken. En ruik ik in gedachten al de geur van frisse ongerepte stukken natuur. De geur van vrijheid, de geur van puurheid. In gedachten weet ik al waar ik naar toe groeien wil. In gedachten zie ik steeds scherper hoe ik daar loop.

Visualiseren..

Ik zie het steeds beter voor me. Ik zet de puntjes nog op de i om mijn plaatje compleet te krijgen. En wanneer mijn plaatje compleet is kan ik gaan bedenken wat er nog voor nodig is om dit te gaan realiseren. Want een ding is zeker; dit gaat me lukken! Ik hoef geen lange neus te trekken. Want een ieder moet toch echt zijn éigen mooiste leven leiden. En aangezien mijn droom zo mooi matcht met mijn Liefde, weet ik het zeker…. Ik ga door met oppoetsen van mijn Diamant. En als het zover is zal ik hem op een voetstuk zetten. Dan zal ik iedereen beschrijven hoe deze gewone meid uit Holland haar grootste droom heeft waar gemaakt….

wordt vervolgd………!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s