๐Ÿ˜–โ˜น๐Ÿ˜’๐Ÿ™ƒ’s Koonings Jaght

Staat hij aan mijn bed….*ruk* ‘nee ik kom er niet uit’. Hij kan praten wat hij wil, maar ik heb geen zin in hem. Ik ga gewoon maar weer slapen. ‘nee ik wil niet naar AT’. Jeempie hij blijft kletsen, maar ik blijf nee zeggen. Oh ik weet wat….. ‘ik ga weglopen’….. tjongetjonge nu krijg ik een heel relaas over me heen. Wat kunnen ze kletsen zeg. Snapt hij het dan niet dat ik hem niet wil zien. Ik denk dat hij bananen in de oren heeft. Hup mn dekbed over mijn hoofd. Dan kan hij kletsen wat hij wil, ik hoor het lekker toch niet.

Wat is het stil…….. Yes!…… hij is weg. Weet je wat ik doe, ik ga de kleren gewoon weggooien. Dan kan ik echt niet weg. Zo………. die heb ik lekker zwemles gegeven in de wcpot…..hahahaha ik moet om mezelf lachen. Ik ren maar snel terug naar mn kamer. Hihihi hij heeft me gezien! Maar ach, die kleren zijn toch WEG…dus ik kan lekker niet weg….. Gaat hij boos doen, praat hij nog meer…. Jeetje joh dan gooi ik alles in mijn kamer gewoon uit het raam..

Heyyyy die auto voor de deur ken ik. Zou ze er echt zijn? Dat is leuk, zij hoort altijd goed wat ik zeg. “Zeg meis, wat ben je al druk geweest vanmorgen zeg… tijd voor koffie! Ik heb op AT al een bakkie in de groene beker geschonken voor je. FF opruimen hier, wassen, kleren aan en we gaan” ‘ja’ Daar heb ik wel zin in. ‘sigaretje roken?’ “na de koffie een sigaretje hรจ meis, zoals altijd” Ik kan best vlug aankleden hoor. Ik mag dan wel 50 zijn, maar lekker roken wil ik wel.

Zoooo sigaretje gehad. Nu eerst maar eens even vragen of ik niet hoef te zwemmen. Want het is weer donderdag. En op donderdag bedenken ze hier altijd dat we gaan zwemmen. Maar ik ga echt niet zwemmen. ‘Niet zwemmen niet?’.. Hmmmm hebben ze misschien bananen in de oren? Ze blijven maar met die anderen kletsen. ‘JOEHOEEEE NIET ZWEMMEN NIET?’ “Meis heb je een bikini?” Wat een gekke vraag stellen ze me nou weer. ‘Nee’ Eigenlijk snap ik die vraag niet helemaal, maar ik weet wel wat ze zo gaan zeggen. Dus stel ik gewoon voor die bevestiging mijn vraag nog eens; ‘niet zwemmen niet?’ “Meis heb je dan je badpak bij je?” Ik heb helemaal geen badpak, alleen vroeger ging ik zwemmen. ‘Nee’ En tot mn opluchting vertellen ze me net als vorige week donderdag dat als ik geen bikini of badpak heb, ik toch echt niet kan zwemmen. Ach ze weten hier ook wel dat ik niet wil zwemmen. Dus maak ik de afspraak dat ik wel mee ga, maar in de hal van het zwembad mag zitten om een boekje te lezen. Hihihihi als ik er dan genoeg van krijg kan ik altijd nog door die gang weglopen. Want achter in die gang is een deur met een raam, en daar kan ik door heen naar buiten kijken (zonder dat ze me zien, want dan sta ik om het hoekje…hihihi)

pfff moeten we weer eten. Ik heb eigenlijk helemaal geen zin. Doe mij maar een sigaretje. Ik sta bij de tafel, moet ik gaan zitten. Zit ik op de stoel, vinden ze het weer niet goed dat ik een paar stukjes brood onder de tafel heb gegooid. Johhh dan schiet het lekker op, en kan ik snel roken. Maar dit klinkt wel streng, ik kies maar eieren voor mijn geld. Lees dat wel spreekwoordelijk hoor. Want ik lust veel liever gewoon heel veel suiker op mijn boterham. Of lekker bebogeen. Maar ook appelstroop met jam. hihihi klinkt gek hรจ. Alleen nu wijk ik van mijn onderwerp af. Want die boterham eten aan tafel vind ik vaak wel lang duren. Weet je wat ik ook wel eens doe…..dan zeg ik dat ik moet plassen. Op de wc hebben ze zo’n leuk ding hangen met papieren doekjes….die trek ik dan lekker leeg. En leg alle doekjes voor de deur. Net als alle vieze slabbers die op de wc staan in de wasmand….hihihi…. Dan maken ze de deur weer open omdat ik te lang op de wc zit. En moeten ze altijd flink hard lachen, als ik daar dan in het donker op de wc zit. Lachen joh! Alleen wel jammer dat ik altijd weer zelf alles moet opruimen….

Ja op AT is het wel lachen. Als ik maar wel zeker weet dat ze niets vergeten. Nou ja, dat ze niet vergeten dat ik koffie drink en dan sigaretje rook. Of na de limonade ook een sigaretje rook. Op AT is het wel cool, ik zit op de beste groep. En ik kan wel lachen met iedereen daar. Ik mag zingen met die mevrouw met de keyboard, of die andere mevrouw die mag mijn sigaretje aansteken om stiekem een hijsje te nemen (ik vind haar lief, en vind het leuk om haar blij te maken)…. Er is ook heel vaak een mevrouw die mij enorm kan uitdagen en dan moet ik heel hard lachen, wel vies dat ze scheetjes laat. En die lange mevrouw, die is een beetje gek maar kan wel heel fijn voorlezen….. Dus als ze mij nou eens vragen van SIZA, dan kan ik iedereen vertellen hoe leuk het is bij mij op AT…. Of waar ik woon is ook leuk, ik heb namelijk een waterbed. Kom jij bij mij werken?

#jemooisteleven #werkenbijSIZA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s