Jag älskar dig…

Jag skulle vilja skriva det här för dig ………………

…oooooit als ik jarig ben……..

En dan moet je maar hopen dat een ander er zo ook over denkt. Dat is denk ik ook het meest lastige van het daten als je al een heel leven achter je hebt. Dan kunnen de randvoorwaarden nog zo mooi zijn. Dan kan die kop nog zo knap zijn, en die ogen hemelsblauw…. Maar wanneer je beiden verschillende verwachtingen hebt, dan gaat het niet lukken. Zit ie daar ineens met een heel ‘weeshuis’ aan kleine kinderen. Of zit zij daar met rammelende eierstokken.. Of ook zoiets, hij wil ieder jaar tijdens de zomermaanden kramperen op de hei. En zij wil absoluut naar het gelikte hotel aan de costa. Maar wat dacht je van toekomst verwachtingen, hij wil vooral niet te hard werken en zij wil vooral alles inrichten om carriere te kunnen maken………….. Ja ik denk dat dit toch het meest lastige is van het daten.

En toen stond ik daar. Ik, al heel wat jaartjes alleen met mijn twee grote dochters. Je weet wel, twee van die puberdochters. Dochters die duhhhh en tssssss als meest gebruikte conversatie kennen. Oja, én MAMMMMMMMMM. En dat staat uiteraard niet in je omschrijving op Tinder of Badoo. Zitten die single mannen van tegenwoordig, lees; de 40-ers wel te wachten op kids van een andere vent? Ach ik had het eigenlijk intussen ook wel erg fijn samen met de kinderen. Wel links en rechts een date gehad. Sterker nog, ook wel leuke mannen getroffen. Tenminste eerste indrukken waren gaaf. Maar dan bleek al snel dat of inderdaad de aanwezigheid van mijn kinderen teveel was. Of mijn alcoholgebruik was niet groot genoeg om passend bij de familie te zijn. Of gewoon die altijd en eeuwige exen…lees heks in dit geval, hahaha… eiste van alles van hem, en hij liep er slaafs achteraan. Oke, dan ben ik liever alleen. Nee een partner vinden als je de dertig gepasseerd bent, en ieder een rugzak hebt, is best een uitdaging. Je zou bijna gaan twijfelen aan jezelf, ben ik dan zo’n raar ding? Tja, ik ben wel zo’n duidelijk ding. Draai er geen doekjes omheen. Ik ben zeker geen uber tut, die gilt bij iedere spin die ze tegen komt. Sterker nog, er ligt een kloofbijl bij mij thuis, ik kloof heel graag zelf mijn hout.

ik

En dan lees je uit pure toeval nog een profiel. Ik was namelijk bezig met mijn telefoon opschonen. Kwam er achter dat er toen nog twee dating accounts op stonden. Badoo had ik net weggegooid en alleen Tinder wilde ik nog wel halen. Te laat! Ik keek recht in twee hemelsblauwe ogen… ohhhh…. even, heel even twijfel ik. Het blijkt toch wel een soort van verslaving te zijn..swipe swipe….leukkkk. En ja hoor, ik kijk toch even op het profiel van deze blauwe ogen….De rest is geschiedenis, want inmiddels is dit een jaar geleden (bijna)… Maar is gelukkig ook mijn Tinder account al weer bijna een jaar overleden..

Mijn Liefde. Het bestaat dus toch. Iemand die toch mijn kinderen er gewoon bij neemt. Iemand die geen oordeel heeft, iemand die heel puur in het leven staat. Maar bovenal ook iemand bij wie mijn ideeën aansluiten. Hoe gaaf is dat! Intussen ben ik er van overtuigd dat in een mensenleven er meerdere dekseltjes op je eigen potje passen. En weet je, heel stiekem heb ik een beetje lijm tussen dit hemels blauwogende dekseltje en mijn potje gedaan..hihi…… Ja, want dan kom je er zo samen achter, wat je gemist hebt. Hoe heerlijk is het om samen op de bank te kletsen met de heerlijkste biertjes erbij. Of dat hij snapt dat je alleen hele goede droge rode wijn drinkt, en zoete meuk niet aan jou besteed is. Dan kom ik er toch wel achter dat bij mij het gemis, van een gesprek in gelijkwaardigheid, en de warmte van het samen wakker worden, groot was……Wat fijn Lieverd dat je mijn passie voor Zweden er laat zijn. En dat je deze gek neemt zoals ze is! Samen bouwen. Maar eerst maar eens heel erg gaan genieten van onze eerste vakantie met z’n vieren, naar Zweden!!! #live #laugh #LOVE….. Deze was speciaal voor jou. Omdat ik erg dankbaar ben dat ik toen nog wel even naar je profiel heb gekeken. En dankbaar dat we elkaar hebben mogen ontmoeten. Lieve mooie blauw ogende Knapperd, ik hou van jou!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s