Kater killer…

De dag erna… wakker worden, oké je ogen voelen al wat zwaarder. Maar als je dan uiteindelijk opstaat. oeioei. Dit word een kater dag. Jak! Dan voel je ineens wel dat de 40 al gepasseerd is. Oh RUK. Je sleept jezelf naar beneden. Maar eigenlijk komt er niet zo veel meer uit je lichaam, brak. Nou ja hihihi er komt wel iets uit je lichaam…… Met een grote bak op schoot, word de bak ik no time gevuld. Het enige wat je kan denken is, ‘maar het feestje gister was wel leuk, dan maar ff deze naweeën handelen’. Neeeeee natuurlijk denk je dat niet. Nondeju voor mij geen alcohol meer. Dammn wat kan een mens zich slecht voelen. Maar terwijl je dat denkt weet je ook dat je je toch niet aan die belofte naar jezelf zal houden. Dan maar even terug denken aan de mooie herinneringen die je hebt gemaakt. En dat terwijl ik gister met mijn collega eerst helemaal geen zin had naar het jaarlijkse personeels feest te gaan. Het weer was zo enorm slecht, en we wisten dat het buiten (in een tent) was………

Tuurlijk ga je uiteindelijk wel. En is het dan al snel heel erg gezellig. Na fijne kipsaté en salades, met een ijsje toe, gingen de tafels weg om ruimte te maken voor de dansvloer. Bier en wijntjes vloeiden rijkelijk. De meest ingetogen collega’s veranderen ineens als een blad aan de boom. hihihi Prachtig om te zien hoe ook zij helemaal los komen. Of sta je ineens met hele andere collega’s van het terrein waar je werkt te praten. En later ook nog een dansje te maken… Leidinggevenden dansen ook gewoon het dansje mee. We proosten keer op keer. Wat is het toch gezellig.

Dan ben je ook heel blij, dat je in deze opgehaald word. Met nog drie collega’s kruipen wij rond middernacht bij mijn Liefde in de grote Volvo. Ohhh ik heb het eigenlijk best te doen met mijn Liefde. De dames praat vliegt rijkelijk door de auto heen. Vaginatie praat ons op weg naar het eerste adres om iemand af te zetten. En ondertussen gaat het van ongesteld zijn, droge broek, naar mannen, slapen en sex…OOOOOhhhhhhhhh…

Hoofd zwaar. Maag draait overuren. Benen als beton. (niet handig met mijn zwaar gekneusde voet.) Ik hoor nog net dat mijn jongste beneden komt. Ik prijs mezelf gelukkig met de zelfstandigheid van mijn meiden. Ze zorgt gelukkig zelf voor de broodjes. De oudste houd in de gate dat ze op tijd vertrekt naar school op haar fiets. Waarna de oudste ook vertrekt naar haar stage. Mijn Liefde was vanmorgen voor dag en dauw al vertrokken…… dus ik had het rijk voor me alleen

Ach ik kan beter ook niet te streng niet zijn voor mezelf. Tuurlijk is het mijn eigen schuld dat ik er nou zo bij zit. Maar joh hoe vaak gebeurd zo iets nou daadwerkelijk?! In mijn geval, zelden! En mijn maag heeft het vandaag al zo zwaar. En mijn lever is zo druk met het afbreken van de alcohol. Dan maar aan dé kater killer: Water! Het water activeert de stofwisseling, en is het magnesium in het water de killer!!

De foto’s en filmpjes herinneren je nog aan het mooie feest, en de gezelligheid. Die kater……. ben je morgen al weer vergeten! #jemooisteleven #proost #gemeentepils

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s