Det är nästan semester

De spreekwoordelijke laatste loodjes… oH DammNN… wat zijn ze zwaar. Voor ons is het nog drie weken. Drie lange weken. Ik kan me niet heugen dat ik er ooit zo naar verlangt heb, zo naar uitgekeken heb.

Nadat een cliënt een zware metalen tafel op mijn voet gooide, had ik van de een op andere dag een enorm ontstoken gehoorgang. En niet zo maar een ontsteking. In een paar dagen tijd een heleboel artsen aan mn oor gehad. Maar nu met een apotheek aan spulletjes, als hele zware antibiotica en dito pijnstillers. Dit alles zowel in vaste tablet vorm, als in druppel vorm voor in het oor. Kan ik maar één ding doen……. uitzieken/rusten. Heel erg me verheugen op de vakantie die er aan komt

ik

Vakantieeeeeee, dat is heerlijk. Geen wekker die je iedere morgen wakker maakt. Geen verplichtingen. Horloge gaat in de la, de tijd doet er lekker even niet meer toe. Gewoon lekker alleen maar doen waar je zin in hebt. Veel rust pakken, lekker uitslapen. Maar ook juist veel ondernemen, waar je normaal geen tijd voor hebt. Lekker die leuke jurkjes aantrekken, die normaal op mijn werk echt niet kunnen. Omdat ze te kort en te sexy zijn…hahaha.. gewoon lekker een paar weken je eigen gang gaan. Heerlijk!

En dan naar zo’n mooie bestemming als Zweden mogen. JOEPIE…. Een lang gekoesterde droom gaat uitkomen. Een prachtige licht blauwe stuga wacht op ons. En ik kan niet wachten om iedere dag te mogen genieten van de Fika momenten. In onze heerlijke Volvo (uiteraard, hahaha) door de Zweedse landschappen te rijden. Een plons te nemen in de zee, of een van de vele mooie meren. S avonds dan moe maar voldaan me te goed doen aan een heerlijk vers visje die mijn Liefde dan op de bbq heeft klaar gemaakt…… Ja, je begrijpt het, die laatste loodjes zijn zwaar.

Har bara ingenting alls…

Ondanks dat ik de allerleukste baan ter wereld heb. Even helemaal niets hoeven. Niet iedere morgen…’meiden denk aan de tijddd, jullie moeten weg.’ of ‘Lieverd vergeet je je boterhammen niet’…. Nu mag je gewoon even blijven liggen. Geen bammetjes klaar maken, geen zorgen meer om de agenda’s en alle afspraken…. even geen internet. Even alleen maar rust. Bomen. Water, zee, en mooie meren.

*pringgggggggggg* Ruk, het alarm van mijn telefoon gaat af. De druppels voor mijn oorontsteking moet ik nemen. ZUCHT…. De laatste loodjes! Ik zie de mooie Zweedse uitzichten al voor me. Maar nog heel even moet ik het doen met druppelflesjes, tabletten, capsules, spray en heeeeel veel pijn stillers……Om dan nog maar niet over mijn voet te praten….hahahaha die is al in de kleuren van Zweden; alle scharkeringen blauw en geel kan ik zien!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s