Ditt bästa liv

Min största Svenska dröm………

Dromen is heerlijk. Dromen is fijn….. en nog mooier als ze werkelijkheid kunnen zijn. Ruim een jaar geleden hoorde ik voor het eerst over Michael Pilarczyk. Ik kende hem wel van de radio, en had hem wel gezien tussen de kekke auto’s op tv… Maar als goeroe kende ik hem nog niet. Intussen ken ik hem wel, en weet ik dat hij verre van goeroe is. Just a normal guy! Michael hoor je vaak roepen; Dream it, and DO it!! Dromen is heel erg fijn. Maar alleen met dromen schiet je helemaal niets op. Just fucking do it (aldus Michael)…..

Ik was maar alleen, en mijn droom zag ik steeds verder weg. Voor mij bleef het een droom, zo had ik me er al bij neer gelegd. Voor mij was Zweden een maatje te groot, een brug te ver, in mijn ogen onbereikbaar.. Alleenstaande mama, zonder financiering van de papa. Alleenstaande mama met een zorgenkindje in huis. Familie op zo’n 200km afstand… Dus ik had onnoemlijk veel smoesjes bedacht waardoor ik mijn droom maar moest neerleggen.

Inmiddels is er zo veel veranderd. En word me eens te meer duidelijk dat de woorden van Michael kloppen. Iets wat we eigenlijk allang wisten. Want hij verteld niets nieuws. Je kunt wel heel veel smoesjes verzinnen, maar misschien moet je je dan gaan bedenken of je het wel echt wil. Niets is onmogelijk. Wat is je doel? Wat heb je er voor nodig er te komen?

Rent liv

Ren = Puur…. Puur is wat mij past. Het meest gelukkig maak je mij met een goede bak cappuccino op een mooie plek. En die plek……….. Gewoon een lekker bakje koffie. Het word niet voor niets een bakkie troost genoemd. Fijn! Quality time. Even een moment van rust, zenn, genieten…. Toen ik met Midsommar weer eens Zweeds kookte en bakte, viel me de eenvoud/puurheid van de Zweedse keuken weer op. Dat is het! Je kunt nog zo veel ingrediënten bedenken, maar vers en simpel IT IS! Dat is ook zo mooi aan het Zweedse fenomeen Fika. Je kunt wel de hele dag willen blijven pieken, maar dat gaat niet. Veel beter is om een paar keer per dag even helemaal iets anders te doen. Even andere omgeving, even socializen, en je eigen IK weer opladen. Opladen met fijne koffie en een puur stukje eten. Terwijl je even écht kan bijpraten

Bara jävla gör det

Doen!!!! Dat is het toverwoord. Ik ben door de woorden van Michael me ook gaan realiseren dat niets onmogelijk is. ‘The law of attraction’, ook wel de wet van de aantrekking of anders gezegd de manifestatie van onze verbeeldingskracht… Master your mindset, verander je gedachten en overtuigingen als voorwaarde om doelen te stellen en te behalen.

Wat is je doel? Weet exact wat je wil bereiken….. Maak het visueel!! Imagination is more important than knowledge, zei Einstein al eens……. Zorg voor een rolmodel, alle succesvolle mensen hebben zo’n rolmodel. Iemand die al is waar jij wil komen…….Research, the more you investigate the less you have to invest! Vaak zijn mensen om je heen wat sceptisch, laat je niet afleiden. Overtuig jezelf, en daarmee dus de omgeving……. Maak een plan!! … Zorg voor een sparringspartner. Goed voor jezelf zorgen is misschien wel het belangrijkste en daar heb je andere mensen (om je heen) voor nodig. Niet perse om voor jou te zorgen, maar wel om even goed mee te sparren. Samen sta je nu eenmaal sterker!!….. Leiderschap = meesterschap! Welk doel je ook stelt en hoe mooi je plannen ook zijn, het wordt nooit iets als je jezelf niet ontwikkelt. Leer je eigen grenzen kennen en daag jezelf soms uit er even overheen te gaan……… Niet morgen, maar NU. Kansen komen en gaan. Grijp ze. Later is nu….. Soms zit het mee, soms zit het tegen. Blijf positief en houd je doel altijd in het vizier. Focus is the key

mijn vertaling van een klein stukje master your mindset

Je mooiste leven! Ik begon er mee dit stuk te schrijven. Ditt bästa liv! Het is voor iedereen weg gelegd. Wanneer je iets écht wil, en met een goed plan komt…zal het lukken. Zo ga ik met mijn gezin op onderzoek uit in het Zweedse zeer binnenkort. Alles zoals het past op de reis naar MIJN mooiste leven!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s