Njuta……..

……Genieten

Wie had dit ooit kunnen bedenken.. Ja ik was al jaren zeer groot fan van Zweden. Eigenlijk sloeg het nergens op. Ik was er immers nooit geweest. Mensen verklaarde me dus ook voor gek. Of nee, ze noemde het ‘raar’.. zo’n lekker vage kreet als je eigenlijk wil zeggen dat het compleet koekoek is.

Ik had mijn droom ongeveer een 1,5 jaar geleden laten varen. Ik dacht dat het voor mij een brug te ver was. Ik was immers alleenstaande mama. En als zorgmiep heb je het niet bepaald breed. *sjoefffff* Weg liet ik mijn droom varen…………….

De rest is bekend, door mijn Liefde kon ik mijn droom ophalen. En geniet ik nu tot in iedere vezel, tot in ieder stukje van mijn lijf. (ben ik nu ff blij dat ik heul veul lijf heb, hahahahaha)

Het zijn de kleine dingen die het doen..

Dankbaarheid, echte dankbaarheid! Ik snap nu wat ze bedoelen. Alles valt hier op zijn plek. Het is overweldigend, de puurheid van de natuur. En tuurlijk heb ik ook gezien dat ze hele stukken bos weer nieuw aangeplant hebben. Maar de rotsen bijvoorbeeld hier op het fjord, maken een verpletterende indruk op mij…… overal op de imposante rotsen groeien verschillende soorten mosjes, varens, heideplantjes, boompjes….. Wanneer je dan hier rond toert en na iedere slingerbocht weer word verrast door de mooiste haventjes, baaien en water (wat allen uitmond op het Kattegat; dus ZEE) Is mijn dankbare plaatje, met mijn liefsten om me heen, compleet. Västra Götalands Län heeft ons hart gestolen!

Puur..

Ik heb nog nooit van die ‘overdreven poppenkast’ gehouden. Decadentie is niet aan mij besteed. Doe maar gewoon dan doen we al gek genoeg, kreeg ik met de paplepel ingegeven. En daar ben ik in deze het ook helemaal mee eens.

De laatste jaren heb ik een grote persoonlijke groei doorgemaakt. Boeken als Master your mindset, Mijn boek, Think and grow rich..heb ik verslonden. En luister ik nu nog steeds terug op de mm-app. (mediation moment-app, van Michael Pilarczyk ) Zo heb ik de laatste jaren ervaren hoe sterk gedachten zijn. Nu ook bewezen, dat als je iets echt wil; dan kan het!

Terwijl ik dit heerlijk zit te typen in de grote ecologische tuin van onze stuga, zie ik de vele vlindertjes rondfladderen… Vogels zitten boven in de kersenboom de rijpe kersen te pikken… en de bijen zoemen lekker rond hun korf…. this is heaven!

Ik kan het niet laten om in een adem door te denken, WE GAAN HIER NIET MEER WEG!!

3 gedachten over “Njuta……..”

 1. He Bianca,je bent dus in Zweden ..ik wist het niet.Wat geweldig zeg..ik ben ook een fan van Scandinavië ..ben echter alleen in Denemarken geweest met de motor en dat was al heel erg mooi dus ik verwacht van Zweden en Noorwegen nog meer spektakel..ga je echt emigreren ?
  Ik blijf je volgen..liefs Fred en prettige vakantie natuurlijk voor iedereen!

  Like

  1. Fred….Zweden is een dikke aanrader… prachtige idyllische wegen. Leuke havens, rotsen, vriendelijke mensen en lekkere koffie

   Like

   1. Hè Bianca,geweldig dat je reageert naar mij..ik waardeer dit enorm weet je..wat geweldig dat jij de ene na de andere droom waarmaakt…jij bent een inspiratiebron voor mij hoor..ga zo door he..
    Ja het lijkt mij geweldig en ik zou mij daar heel fijn voelen denk ik met al die natuur ..ik ben echt een natuurmens. Jij ook ?
    Het schrijven van je blog kan je zeker niet missen he ..ook niet op de vakantie..juist dan heb je inspiratie en schrijven kost niet veel moeite en zit in je bloed hahah..
    Zweden is een must dus…?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s