Ditt Bästa Liv…

Je Mooiste Leven

Het is vandaag een memorabele dag… er zit bijna een week op. Een week op vakantie in het door mij zo geliefde Zweden. Een week waarin mijn liefde alleen maar nog meer groeide, en buitengewone proporties aanneemt. Een memorabele dag… omdat er bijna een jaar op zit. Met deze dag erbij mag ik een jaar aftekenen in liefde, samen met mijn Liefde. Een jaar waarin de liefde alleen maar meer en meer is gegroeid……

Een memorabele dag

Een jaar waarin ik heb geleerd van Michael Pilarczyk..een jaar wat in het teken stond van persoonlijke groei. Een jaar waarin er mooie dromen opborrelde. Een jaar waarin ik om me heen keek. Een jaar waarin ik realiseerde dat het leven om MIJ draait. Een jaar waarin ik geleerd heb dat dromen je waarheid kunnen worden, als je het maar doet. Met als mooiste voorbeeld dat ik nu in Zweden ben. Maar natuurlijk ook het bloggen. En het schrijven….

Vandaag is de dag dat ik de beslissing neem. Ik heb een droom, en voel dat ik deze draag! Vandaag is de dag dat ik besluit om al het goeds, al mijn liefde, al mijn passie, al mijn positiviteit bij elkaar te brengen. Tot een grootse smaakexplosie……..*BOEMMM*

Dromen én Doen…

Dromen is natuurlijk heerlijk. Lekker mijmeren over alles wat mooi is, alles wat je graag zou willen. Alles is net iets mooier, en het gras is net iets groener. Maar……. Waarom er geen actie van maken? Zo moeilijk is het niet, je kan het immers ook dromen!

Just fucking do it! Is de kreet die Michael dan gebruikt. DOEN! Als dit is wat je wil, DOEN! Hoeveel mensen slepen zich iedere dag naar het werk. Omdat ze weer moeten. Er moet immers geld op de plank komen. Maar ohhh wat is het eigenlijk toch echt een ‘moetje’…. Wanneer je dat doet wat je passie draagt. Dan kun je nog zo veel werken, maar zal het nooit als een ‘moetje’ gaan voelen. Leef je mooiste leven! Doe wat je blij maakt. Zorg voor alleen maar positieve mensen om je heen. Zorg dat zij die om je heen staan, je kunnen helpen de beste versie van jezelf te maken………… #je mooiste leven

Puur

Is de ander mooier, slimmer, en heeft zij niet dikke billen?? Of ben jij zelf mooi? Een mooi mens! Slim in je eigen unieke vorm. En dikke billen….. ach, dan ga je meer sporten, schat!!

Puur in beleving. Puur in omgang. Puur, omdat dat je mooiste IK is. Puur is uniek. Puur is ruig…. Puur is de beste vorm!

Het mooiste van de Nuchtere Hollandse kijk, wat rechtdoorzee de combi trekt met de Zweedse traditionele beleving!!!! Dat gaat mijn doel worden. Mijn mooiste leven! De reis er naar toe ga ik nu uitstippelen. En hoe mooi is dat, dat ik dat kan doen volgends het 12stappenplan van Michael.

Alles valt op zijn plek! Ik hoor een bootje binnenvaren in de baai….. Kom maar binnen, dit is het begin…… dit is de start van mijn reis, naar mijn mooiste leven! Mijn mooiste leven, wat ik wil spenderen met mijn Liefde en mijn (b)engeltjes. Waarin we samen de passie kunnen delen…….. en zit het even tegen; Lieverds ik zal er zijn voor jullie… thats life!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s